Θρίλερ με τον απαχθέντα επιχειρηματία: “Κύριος στις δουλειές του – Δεν είχε απειληθεί ποτέ”

Θρίλερ με τον απαχθέντα επιχειρηματία: “Κύριος στις δουλειές του – Δεν είχε απειληθεί ποτέ”
Απαγωγή επιχειρηματία στην ακτή Θεμιστοκλέους στον Πειραιά Eurokinissi

Πάνω από το τηλέφωνο περιμένει η οικογένεια του επιχειρηματία, που απήχθη έξω από το σπίτι του στον Πειραιά. Οι δράστες δεν έχουν ακόμα επικοινωνήσει για λύτρα.

Κατακόρυφα αυξάνεται η αγωνία για την τύχη του 51χρονου επιχειρηματία, που απήχθη το πρωί της Πέμπτης έξω από το σπίτι του στον Πειραιά, καθώς ακόμα οι δράστες δεν έχουν επικοινωνήσει με την οικογένειά του για λύτρα.

Ο πατέρας του, μιλώντας στον ΑΝΤ1, τόνισε ότι περιμένει πάνω από το τηλέφωνο και ξεκαθάρισε ότι ο γιος του δεν είχε δεχτεί ποτέ απειλές.

“”Αν ήταν θα επικοινωνούσα αμέσως με την αστυνομία εγώ. Το έχω υπόψιν μου αλλά μέχρι στιγμής περιμένω. Τα κινητά μου είναι ανοιχτά και λέω μήπως κάποιος με ενοχλήσει, να ειδοποιήσω και εγώ τις Αρχές”, δήλωσε ο πατέρας του επιχειρηματία.

Και πρόσθεσε: “Έχει μια υγιής επιχείρηση σωστή και στις συναλλαγές του είναι πολύ σωστός, στις οικονομικές του συναλλαγές είναι άψογος. Στις επιχειρήσεις που έχει στη δουλειά του, που τροφοδοτεί πλοία, πρεσβείες κλπ είναι κύριος σε όλα, δεν έχει δώσει δικαιώματα ποτέ. Αυτό ξέρω, τίποτα άλλο”.

Η απαγωγή έγινε περίπου στις 9 το πρωί της Πέμπτης έξω από το σπίτι του επί της οδού Θεμιστοκλέους στην Πειραϊκή.

Τέσσερις άγνωστοι δράστες ντυμένοι στα μαύρα ώστε να μοιάζουν με αστυνομικούς των Ειδικών Δυνάμεων, καθώς μάρτυρες αναφέρουν ότι έφεραν στα μπουφάν τους λογότυπο πιθανόν της ΕΚΑΜ, επιβίβασαν με την βία σε μαύρο όχημα τον γνωστό επιχειρηματία στον χώρο των εισαγωγών ποτών και καπνικών προϊόντων, την στιγμή που έβγαινε από το σπίτι του.

Περίοικοι κάλεσαν την Αστυνομία και ανέφεραν πως είδαν τους άγνωστους άντρες να επιβιβάζουν με την βία τον επιχειρηματία σε ένα αυτοκίνητο και να διαφεύγουν με ταχύτητα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα