Απίστευτο ριφιφί με μεγάλη λεία στην ΔΟΥ Κέρκυρας

Απίστευτο ριφιφί με μεγάλη λεία στην ΔΟΥ Κέρκυρας

Στόχος ήταν το χρηματοκιβώτιο στο Τμήμα Παρακαταθηκών και Δανείων, όπου φυλάσσονταν χρήματα και χρυσαφικά τεράστιας αξίας

Άφωνοι έμειναν οι υπάλληλοι της ΔΟΥ Κέρκυρας όταν το πρωί εισήλθαν στις εργασίες τους και ανακάλυψαν πως η εφορία είχε γίνει στόχος διαρρηκτών και μάλιστα με την μέθοδο του ριφιφί!

Οι άγνωστοι δράστες, πιθανόν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αφού κατάφεραν να εισέλθουν στο κτίριο, κατευθύνθηκαν στον πρώτο όροφο, όπου με την μέθοδο του ριφιφί άνοιξαν τρύπα σε μεσοτοιχία και περνώντας από γραφείο σε γραφείο, κατάφεραν να εισέλθουν στον χώρο του Τμήματος Παρακαταθηκών και Δανείων της εφορίας.

Εκεί πλέον, παραβίασαν την εσωτερική  καγκελόπορτα και στη συνέχεια το χρηματοκιβώτιο που υπήρχε εκεί, από το εσωτερικό του οποίου αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό και κυρίως κοσμήματα τεράστιας αξίας που φυλάσσονταν μέσα σε αυτό.

Μέχρι και αυτή την ώρα γίνεται καταμέτρηση για να διαπιστωθεί το ακριβές ποσό και η αξία των κοσμημάτων που κατάφεραν να καρπωθούν οι δράστες, ενώ εξετάζεται από την Ασφάλεια Κέρκυρας καρέ-καρέ το υλικό του κλειστού κυκλώματος για να διαπιστωθεί ο ακριβής αριθμός των δραστών και ο ακριβής τρόπος δράσης τους.

Όπως όλα δείχνουν οι παράτολμοι διαρρήκτες έδρασαν επί μεγάλο χρονικό διάστημα και κυριολεκτικά ανενόχλητοι… Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Ασφάλειας Κέρκυρας.

SHARE:

24Media Network