Απόπειρα δολοφονίας επιχειρηματία στη Νέα Μάκρη: Συνελήφθη η πρώην σύζυγος του θύματος

Απόπειρα δολοφονίας επιχειρηματία στη Νέα Μάκρη: Συνελήφθη η πρώην σύζυγος του θύματος
Περιπολικό της ελληνικής αστυνομίας Eurokinissi

Η 47χρονη πρώην σύζυγος του 53χρονου που έπεσε θύμα απόπειρας δολοφονίας στη Νέα Μάκρη ήταν εκείνη που έδωσε την εντολή στον 37χρονο σύντροφό της ο οποίος αναζητείται-Η πρώην σύζυγος που είχε διαφορές με το θύμα, προσήχθη αρχικά στο Τμήμα Ασφαλείας Μαραθώνα και στη συνέχεια συνελήφθη για ηθική αυτουργία στην απόπειρα δολοφονίας

Οι προσωπικές και οικονομικές διαφορές που είχε με τον 53χρονο πρώην σύζυγό της έκαναν μία 47χρονη να πείσει τον 37χρονο σύντροφό της να επιτεθεί στον πρώην της με στόχο την ανθρωποκτονία.

Το βράδυ του Σαββάτου, ο 37χρονος που έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται από τις Αρχές, επέβαινε μέσα σε αυτοκίνητο, πέρασε μπροστά από τον 53χρονο που περπατούσε στον δρόμο, επί της Λ. Ποσειδώνος στη Νέα Μάκρη, έξω από το σπίτι και την επιχείρησή του, έβγαλε ένα όπλο από το παράθυρο του οδηγού και εν κινήσει τον πυροβόλησε, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφρά στους γοφούς.

Ο δράστης αμέσως μετά την πράξη του ανέπτυξε ταχύτητα και κατάφερε να διαφύγει ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλεύεται. Για το περιστατικό προσήχθη στο Τμήμα Ασφαλείας Μαραθώνα η πρώην σύζυγος του θύματος, η οποία στη συνέχεια συνελήφθη για ηθική αυτουργία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα