Αργυρούπολη: Συνελήφθησαν 3 ανήλικοι που συμμετείχαν στις βίαιες ληστείες σε βάρος άλλων ανηλίκων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
EUROKINISSI

Πρόκειται για δύο Αλβανούς 16 και 17 ετών και έναν 16χρονο Έλληνα, ενώ αναζητούνται και άλλα μέλη της συμμορίας τους που σκορπούσαν τον τρόμο σε ανήλικους περαστικούς

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες της Κυριακής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ελληνικού – Αργυρούπολης, δύο Αλβανοί, ηλικίας 16 και 17 ετών και 16χρονος Έλληνας, κατηγορούμενοι ως μέλη συμμορίας η οποία επιτέθηκε και τραυμάτισε δύο ανήλικους στην περιοχή της Αργυρούπολης.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση-συμμορία, ληστείες και απλές σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία. Επιπλέον, ο 16χρονος αλλοδαπός κατηγορείται και για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, καθώς και για παράβαση της Νομοθεσίας περί όπλων. Συγκατηγορούμενοι στην ίδια υπόθεση τυγχάνουν και τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας.

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες του Σαββάτου, στην Αργυρούπολη, ομάδα περίπου 30 ατόμων, επιτέθηκε απρόκλητα, αρχικά σε ανήλικο τον οποίο με χρήση σωματικής βίας τραυμάτισαν και του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο και στη συνέχεια επιτέθηκαν σε άλλον ανήλικο, τον οποίο με χρήση σωματικής βίας και ένας εξ αυτών με αιχμηρό αντικείμενο τραυμάτισαν, ενώ του αφαίρεσαν και το κινητό του τηλέφωνο.

Από ενδελεχή έρευνα και επισταμένες αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ελληνικού – Αργυρούπολης, ταυτοποιήθηκαν για τη συμμετοχή τους στις προαναφερόμενες επιθέσεις, οι ανωτέρω τρεις ανήλικοι και συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων μελών της συμμορίας συνεχίζεται.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία, ληστεία
SHARE:

24Media Network