Άρση τηλεφωνικού απορρήτου στην υπόθεση του αποκεφαλισμένου βοσκού

Άρση τηλεφωνικού απορρήτου στην υπόθεση του αποκεφαλισμένου βοσκού

Πλήθος υπόπτων Ελλήνων και Αλβανών που φέρονται να είχαν αναπτύξει σχέσεις με το θύμα και έχουν απασχολήσει τις Αρχές έχουν κληθεί για κατάθεση στις Αρχές της Θεσπρωτίας

Στα ευρήματα και τα μέχρι στιγμής τεκμήρια εναποθέτουν τις ελπίδες τους οι αστυνομικοί της Θεσπρωτίας για να εξιχνιάσουν την φρικτή δολοφονία του 26χρονου Αλβανού βοσκού Μπλένταρ Τερπολάρι, ο οποίος βρέθηκε αποκεφαλισμένος την περασμένη Δευτέρα, λίγα μέτρα έξω από την καλύβα της στάνης που έμενε στην Γλυκή Θεσπρωτίας, όπου ο δράστης ή οι δράστες είχαν σύρει και είχαν παρατήσει έτσι το σώμα του.

Οι Αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ζητήσει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του θύματος από την οποία έχει προκύψει τουλάχιστον μία ύποπτη συνομιλία. Πρόσθετα, έχει ζητηθεί και η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου κάποιων υπόπτων, Ελλήνων και Αλβανών με ποινικό παρελθόν, που από την έρευνα προκύπτει ότι είχαν αναπτύξει επαφές με το θύμα.

Αυτοί μάλιστα, όπως και άλλοι κάτοικοι της περιοχής, έχουν κληθεί και έχουν περάσει την πόρτα της Ασφάλειας για να καταθέσουν. Στην πλειονότητα εκείνων, έχει ζητηθεί και δείγμα γενετικού υλικού για να διασταυρωθεί με τα αποτελέσματα των ευρημάτων που έχουν μεταφερθεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., όταν βγουν τα αποτελέσματα, μήπως τυχόν προκύψει κάποια ταυτοποίηση γενετικού υλικού.

Πάντως, οι Αρχές έχουν στοχοποιήσει συγκεκριμένο χώρο και πιθανά κίνητρα για την φρικτή αυτή δολοφονία, που έχει ενδεχομένως έχει να κάνει με την μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ή και όπλων από την Αλβανία στην Ελλάδα.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν μάλιστα σε κάποια μεταφορά το θύμα και κάποιοι άλλοι να καρπώθηκαν μέρος και αυτό να προκάλεσε αλυσωδωτές αντιδράσεις από την Αλβανική Μαφία ως αντίποινα.

Στο σημείο αυτό, οι Αρχές έχουν στη διαθεσή τους πληροφορίες ότι ο αποκεφαλισμός του θύματος ήταν ένα μήνυμα των μαφιόζων που θίχτηκαν τα συμφέροντά τους, ότι τίποτε δεν τελείωσε, αλλά αντιθέτως μόλις άρχισε... και ότι ο φόβος όσων ακολουθούν, ενδεχομένως να αναγκάσει κάποιους να μιλήσουν στις Αρχές σε μία ύστατη προσπάθεια να προστατευτούν.

SHARE:

24Media Network