Αυτοκτόνησε άντρας που φέρεται να ήταν στέλεχος της SIEMENS

Αυτοκτόνησε άντρας που φέρεται να ήταν στέλεχος της SIEMENS

Με τα στοιχεία αυτά υπήρξε χαμηλόβαθμο στέλεχος της Siemens, οποίος την περίοδο του 2007-2008 είχε απασχοληθεί στον τομέα συντήρησης του C4I και είχε πραγματοποιήσει απόπειρα αυτοκτονίας το 2008 με κατάποση χαπιών για προσωπικούς του οικονομικούς λόγους όμως

Την φερόμενη αυτοχειρία του 61χρονου Κ.Π. που η σορός του βρέθηκε ερημική τοποθεσία, ερευνά η Αστυνομία. Η σορός του βρέθηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση το βράδυ της Κυριακής στους πρόποδες του Υμηττού στην Γλυφάδα, από μία περίοικο που έκανε στο σημείο τον περίπατό της.

Το πτώμα βρισκόταν μπρούμυτα στο έδαφος και από κάτω του βρέθηκε ένα πιστόλι μικρού διαμετρήματος των 8mm και δύο πλαστικοποιημένα ιδιόχειρα σημειώματα. Στο ένα φέρεται να ανέφερε τα τηλέφωνα των οικείων του για να ειδοποιηθούν και ανέφερε τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοχειρία, επιγραμματικά, κυρίως οικονομικούς, ενώ στο δεύτερο ανέφερε πως προμηθεύτηκε το πιστόλι από την «μαύρη αγορά» στην Ομόνοια, αλλά ότι αυτός που του το πούλησε του είπε πως είναι «καθαρό» και δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε εγκληματική ενέργεια.

Στα ρούχα του θανόντα βρέθηκε και η ταυτότητά του. Μέχρι αργά χθες το βράδυ η Αστυνομία δεν είχε καταφέρει να εντοπίσει τους οικείους του νεκρού, ώστε να υπάρξει αναγνώριση και ταυτοποίηση πως πρόκειται για τον άνθρωπό τους, για τον οποίο δεν είχε δηλωθεί εξαφάνιση... Αξίζει να σημειωθεί, πως με αυτά τα στοιχεία, υπήρξε χαμηλόβαθμο στέλεχος της Siemens, οποίος την περίοδο του 2007-2008 είχε απασχοληθεί στον τομέα συντήρησης του C4I και είχε πραγματοποιήσει απόπειρα αυτοκτονίας το 2008 με κατάποση χαπιών, εξαιτίας προσωπικών του οφειλών και οικονομικών προβλημάτων. Ο ίδιος δεν κατηγορήθηκε για κάτι στην πολύκροτη υπόθεση της SIEMENS.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
SHARE:

24Media Network