Διακινούσαν όλων των ειδών ναρκωτικά στα Νότια Προάστια

Διακινούσαν όλων των ειδών ναρκωτικά στα Νότια Προάστια
Περιπολικό της αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Συνελήφθησαν δύο Έλληνες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών-Κατασχέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης, κάνναβης, MDMA, ECSTASY και παραισθησιογόνα.

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο Έλληνες, ηλικίας 24 και 25 ετών, για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών.

Στο πλαίσιο δράσεων της Δίωξης, για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση των ανωτέρω στη διακίνηση ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών σε περιοχές των Νοτίων Προαστίων, εντοπίστηκαν οι δράστες και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Από τις έρευνες κατελήφθησαν οι ανωτέρω σε οικία στη Γλυφάδα, να κατέχουν από κοινού με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση: 413 γραμμ. κοκαΐνης, 439 γραμμ. Κατεργασμένης κάνναβης, 3.637 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, 62 γραμμ. MDMA, 30 ναρκωτικά δισκία, 7 δισκία ECSTASY, 12 γραμμ. παραισθησιογόνα μανιτάρια, το χρηματικό ποσό των 40.335 ευρώ και 5 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα