Διάρρηξη και επεισοδιακή σύλληψη των δραστών στο κέντρο της Αθήνας

Διάρρηξη και επεισοδιακή σύλληψη των δραστών στο κέντρο της Αθήνας
Φωτο αρχείου Eurokinissi

Κακοποιοί πηδώντας από ταράτσα σε ταράτσα κατάφεραν να εισέλθουν σε γραφεία, απ’ όπου αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί που συνέλαβαν τον έναν δράστη, ενώ ο δεύτερος έπεσε στις σκάλες.

Επεισοδιακό τέλος είχε η απόπειρα κλοπής σε γραφεία του Προμηθευτικού Καταναλωτικού Τουριστικού Συνεταιρισμού Εργαζομένων του ΟΣΕ (ΣΥΝΠΕ ΟΣΕ), αργά το βράδυ της Τρίτης, επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου 59, στο Μεταξουργείο.

Δύο δράστες, ένας 34χρονος Ιρανός και ένας 41χρονος Αφγανός, πηδώντας από διπλανή ταράτσα κτιρίου, στο κτίριο που στεγάζονται τα γραφεία του συνεταιρισμού, κατάφεραν να εισέλθουν σε αυτά και να αφαιρέσουν ένα χρηματοκιβώτιο που εντόπισαν.

Στο μεταξύ είχε ήδη κληθεί όμως η Αστυνομία και άντρες της Άμεσης Δράσης που έφτασαν στο σημείο κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τον 41χρονο Αφγανό, ενώ ο Ιρανός συνεργός του στην προσπάθειά του να διαφύγει, έπεσε στις σκάλες και τραυματίστηκε, ενώ μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα