Διάρρηξη με λεία 'μαμούθ' 1,5 εκατ. ευρώ από κρεαταγορά στο Περιστέρι

Διάρρηξη με λεία 'μαμούθ' 1,5 εκατ. ευρώ από κρεαταγορά στο Περιστέρι

Άγνωστοι δράστες έσπασαν την βιτρίνα της επιχείρησης και άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο. Κατά δήλωση του ιδιοκτήτη περιείχε το ιλιγγιώδες χρηματικό ποσό του 1.500.000. ευρώ

Με μία λεία «μαμούθ» έφυγαν στα χέρια τους οι διαρρήκτες που «χτύπησαν» τα ξημερώματα της Κυριακής στο Περιστέρι και συγκεκριμένα στην κρεαταγορά «Ανδριόπουλος» που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Κηφισού 112. Το περιστατικό έγινε περίπου είκοσι λεπτά πριν τις τέσσερις τα ξημερώματα, όταν άγνωστοι δράστες έθραυσαν την βιτρίνα της επιχείρησης, εισήλθαν στο εσωτερικό της και αφού μετέβησαν στο γραφείο του ιδιοκτήτη στον πρώτο όροφο εντόπισαν ένα χρηματοκιβώτιο μεγέθους 50x50 cm, το οποίο κατά δήλωση του ιδιοκτήτη περιείχε το ιλιγγιώδες χρηματικό ποσό του 1.500.000. ευρώ!

Με αυτή τη λεία οι δράστες στη συνέχεια αποχώρησαν τάχιστα από την επιχείρηση και κατάφεραν να εξαφανιστούν. Από την Ασφάλεια έχει ληφθεί το υλικό του κλειστού κυκλώματος για να εξεταστεί, ενώ ερωτηματικά προκαλεί στους αστυνομικούς το ποσό αυτό, καθώς ο ωφέλιμος χώρος του χρηματοκιβωτίου είναι 35x35 cm, που μόνο με 500ευρα θα μπορούσε να χωρέσει, όπως υποστηρίζουν.

Μάλιστα, όπως επισημαίνουν το ποσό αυτό που δηλώθηκε εγείρει ερωτηματικά και πρέπει να διασταυρωθεί εάν πρόκειται για ασφαλισμένο ποσό, όπως και αν υπάρχουν τιμολόγια ή έγγραφα που να αποδεικνύουν την ύπαρξή του, χωρίς όμως να αποκλείουν τίποτα, καθώς πρόκειται για μεγάλη επιχείρηση με επίσης μεγάλο κύκλο τροφοδοσίας και εμπορίου. Σημειώνεται, ότι τον Αύγουστο του 2014, το συγκεκριμένο κατάστημα είχε γίνει στόχος ληστών, όπου σε συμπλοκή με την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. έπεσε νεκρός ένας εξ αυτών και συνελήφθη ο δεύτερος.

SHARE:

24Media Network