Δολοφονία 6χρονης Στέλλας: Ο αδερφός είχε κλειστά τα αυτιά του, για να μην ακούσει

Δολοφονία 6χρονης Στέλλας: Ο αδερφός είχε κλειστά τα αυτιά του, για να μην ακούσει
ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ-ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕ ΣΕ ΚΑΔΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ.(Eurokinissi-ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ) Eurokinissi

Συγκλονίζει η μαρτυρία του δίδυμου αδελφού της Στέλλας, όπως τη μετέφερε ψυχολόγος στις αστυνομικές αρχές. Οι καταθέσεις που περιλαμβάνονται στη δικογραφία

Βρισκόταν στο σπίτι τη στιγμή που η δίδυμη αδελφή του, η 6χρονη Στέλλα, έφευγε από τη ζωή. Αν και ο ίδιος δήλωσε στην αστυνομικό – ψυχολόγο ότι κοιμόταν και έδειχνε να ξέρει μόνο όσα του μετέφερε ο πατέρας του, ήταν μια μικρή πρότασή του, που βοήθησε τις αρχές να ξετυλίξουν το κουβάρι αυτού του σκληρού εγκλήματος.

Στην κατάθεση της, η ψυχολόγος – αστυνομικός αναφέρει πως ο μικρός Μ. της είπε, όταν συζήτησαν, ότι “μπήκαν κλέφτες, κλέψανε την αδελφή του, τα χαρτιά της που ήταν από τους γιατρούς, καθώς και κάτι χρυσαφικά. Πρόσθεσε επίσης ότι αυτό συνέβη επειδή όπως ενημερώθηκε από τον πατέρα του, ο τελευταίος είχε αφήσει τη νύχτα κατά λάθος τα κλειδιά του έξω από την πόρτα”.

Αυτό όμως που έκανε εντύπωση στην ειδικό, με αποτέλεσμα να το καταθέσει στις αρχές ήταν πως παρ’ ότι της είπε ότι δεν άκουσε τίποτα “κάποια στιγμή ανέφερε ότι είχε κλειστά τα αυτιά του, για να μην ακούσει -όπως χαρακτηριστικά ανέφερε- ούτε κιχ. Όταν προσπάθησα να κατανοήσω τι εννοούσε ήταν μάλλον απρόθυμος να μου δώσει περισσότερες επεξηγήσεις”. Σύμφωνα με τη μάρτυρα, το παιδί της είπε επίσης ότι ο πατέρας του δεν θα μπορούσε να ακούσει κάτι “επειδή φοράει πάντοτε τόσο τη νύχτα όσο και κάποιες ώρες της ημέρας ωτοασπίδες, γιατί τον ενοχλούν οι θόρυβοι”.

Σε μία προσπάθεια να περιγράψει τον πατέρα του, το 6χρονο αγόρι εξήγησε ότι “στον μπαμπά δεν αρέσουν γενικά τα χάδια, τα φιλιά και οι αγκαλιές. Πρόσθεσε επίσης, ότι ο μπαμπάς δεν γελάει και πως θυμώνει αρκετά πιο εύκολα από τη μαμά, με την οποία προτιμά και ο ίδιος να μιλάει περισσότερο. Επίσης, ανέφερε ότι η αδελφή του είναι πολύ δεμένη με τη μαμά, ενώ και ο ίδιος εξέφρασε τόσο την αγάπη του, όσο και την αγωνία του για το τι μπορεί να της συμβαίνει.”

Ήταν λίγο αγχωμένος

Λίγες ώρες πριν την ομολογία του συζύγου της, η μητέρα της Στέλλας καταθέτει στην αστυνομία ότι επιθυμεί την ποινική δίωξη των άγνωστων δραστών και συμπληρώνει: “Έχω σοκαριστεί και δεν ξέρω τον λόγο που πήρανε την κόρη μου. Δεν θεωρώ ότι ο σύζυγός μου έχει σχέση με αυτό”.

Από την πλευρά της η κουμπάρα του ζευγαριού, που κράτησε για μερικές ώρες τα δίδυμα εκείνο το απόγευμα, υποστήριξε πως ο κατηγορούμενος “ήταν λίγο αγχωμένος αλλά νομίζω ότι ήταν λόγω της εγχείρησης που θα έκανε η γυναίκα του και αυτό τον επηρέασε”. Παράλληλα, χαρακτηρίζει τον 61χρονο ως ένα “πολύ λογικό άνθρωπο” και “λίγο ψυχαναγκαστικός, δηλαδή προσέχει τα πάντα”. Επισημαίνει τέλος: “Είναι δύσκολο να χωνέψω, πως ξέχασε τα κλειδιά έξω από την πόρτα. Όταν το άκουσα σκέφτηκα μόνο ότι μπορεί να έγινε λόγω της σύγχυσης του από την εγχείρηση”.

πήγαμε στο σημείο που μας υπέδειξε ο κατηγορούμενος και βρήκαμε εντός κάδου απορριμμάτων μία μεγάλη μαύρη πλαστική σακούλα

Στη δικογραφία για τον παιδοκτόνο πρώην αστυνομικό, περιλαμβάνονται και οι καταθέσεις του αστυνομικού που εντόπισε τη σωρό της μικρής Στέλλας στον κάδο απορριμάτων. Περιγράφει μεταξύ άλλων: “πήγαμε στο σημείο που μας υπέδειξε ο κατηγορούμενος και βρήκαμε εντός κάδου απορριμμάτων μία μεγάλη μαύρη πλαστική σακούλα. Αφού ανοίξαμε αυτή τη σακούλα βρήκαμε μέσα της μία κόκκινη κουβέρτα και άλλη μία ίδια σακούλα δεμένη. Αφού ανοίξαμε αυτή τη σακούλα, είδαμε μέσα άλλη μία ίδια σακούλα δεμένη, την οποία ανοίξαμε και είδαμε το πτώμα της εξάχρονης”.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης που εξέτασε το κορίτσι ανέφερε πως “έφερε θλαστικές εκχυμώσεις στο άνω και κάτω χείλος του στόματος”. Αντίστοιχα, στον κατηγορούμενο “διαπιστώθηκε κατά την εξωτερική κλινική του εξέταση μία μικρή γραμμοειδής εσχαροποιημένη εκδορά στην πρόσθια επιφάνεια της αριστεράς πυχαιοκαρπικής άρθρωσης και δύο μικρές εκδορές στρογγυλού σχήματος στη ραχιαία επιφάνεια της αριστερής χειρός”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα