Δολοφονία Άλκη: Αρνείται και ο “Αθηναίος” ότι μαχαίρωσε τον 19χρονο

Δολοφονία Άλκη: Αρνείται και ο “Αθηναίος” ότι μαχαίρωσε τον 19χρονο
Ο "Αθηναίος" στην ανακρίτρια glomex

Σε εξέλιξη η απολογία του 25χρονου με το παρατσούκλι "Αθηναίος", ο οποίος έχει υποδειχτεί από συγκατηγορούμενό του ότι ήταν αυτός που μαχαίρωσε τον Άλκη. Τι υποστηρίζει.

Πολύωρη την Παρασκευή (11/02) η απολογία του 25χρονου με το παρατσούκλι “Αθηναίος” για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Συγκατηγορούμενός του τόν υπέδειξε κατά την δική του απολογία του, την προηγούμενη μέρα, ως αυτόν που μαχαίρωσε τον άτυχο νεαρό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο “Αθηναίος” υποστήριξε, από την πλευρά του, ότι αυτός απλώς κυνήγησε έναν φίλο του Άλκη και ότι σε καμιά περίπτωση δεν έχει σχέση με τον θανάσιμο τραυματισμό του 19χρονου.

Νωρίτερα, απολογήθηκαν άλλα τρία άτομα. Πρόκειται γι’ αυτούς που επέβαιναν στο μαύρο αυτοκίνητο μάρκας Renault Clio. Όλοι αρνούνται την εμπλοκή τους στη δολοφονία ενώ ορισμένοι επικαλούνται και τα βίντεο που υπάρχουν στη δικογραφία .Ο πρώτος φέρεται να είπε ότι κατέβηκε από το όχημα και όταν έφτασε στο σημείο της δολοφονίας είχε τελειώσει το επεισόδιο, και επέστρεψε στο αυτοκίνητο.

Ο δεύτερος ζήτησε συγγνώμη που βρισκόταν εκεί και φέρεται να υποστήριξε ότι γυρνούσε διαρκώς γύρω από το μαύρο αυτοκίνητο και δεν έφτασε στο σημείο της δολοφονίας. Ο τρίτος ανέφερε ότι δεν είδε τίποτα γιατί όλο το διάστημα παρέμεινε έξω από το αυτοκίνητο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα