Δολοφονία καπετάνιου: Ο φίλος του απαντά στη "μαύρη χήρα" της Αργολίδας

Στο μεικτό ορκωτό της Τρίπολης η δίκη της 38χρονης από την Κοιλάδα Αργολίδας που κατηγορείται για τον φόνο του συζύγου της.
Στο μεικτό ορκωτό της Τρίπολης η δίκη της 38χρονης από την Κοιλάδα Αργολίδας που κατηγορείται για τον φόνο του συζύγου της. EUROKINISSI

"Πέφτει σε αντιφάσεις, δεν έχουν βαρύτητα όσα λέει" υποστηρίζει ο φίλος του καπετάνιου αποκρούοντας τους ισχυρισμούς της χήρας.

Στα όσα υποστήριξε η χήρα της Αργολίδας απάντησε για πρώτη φορά ο αδελφικός φίλος του καπετάνιου, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός στην αυλή του, τον Δεκέμβριο του 2014.

Μιλώντας στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" είπε πως δεν είναι η πρώτη φορά που η γυναίκα αλλάζει την κατάθεσή της, η οποία όπως τόνισε δεν έχει καμία βαρύτητα.

"Στην αρχή υποστήριζε ότι δεν έχω καμία σχέση με το περιστατικό, αλλά στην πορεία άλλαξε στάση. Το έχει κάνει και άλλες φορές. Πέφτει σε αντιφάσεις γιατί παίζει το τελευταίο της χαρτί και χαίρομαι που οι απόψεις μας δεν ταυτίζονται" σημείωσε ενώ απαντώντας στους ισχυρισμούς πως μετά το περιστατικό ο πρώτος άνθρωπος που κάλεσε ήταν ο δικηγόρος του, παρέπεμψε στην άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

ADVERTISING

Ακούστε το απόσπασμα:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δολοφονία καπετάνιου: Στον φίλο του τα ρίχνει η μαύρη χήρα της Αργολίδας

SHARE:

24Media Network