Δολοφονία Πολύζου: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες – Δεν υπήρχε κρανίο

Δολοφονία Πολύζου: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες – Δεν υπήρχε κρανίο
Ο άτυχος Κωστής Πολύζος glomex

Σκηνές και λεπτομέρειες από την άγρια δολοφονία του νεαρού Κωστή Πολύζου αναβίωσαν στο Εφετείο, στην Κοζάνη. Αθώοι δηλώνουν η μητέρα και ο πατριός του.

Περιγραφές που σοκάρουν από την άγρια δολοφονία του Κωστή Πολύζου ακούστηκαν στην Κοζάνη, κατά τη διάρκεια της δίκης σε δεύτερο βαθμό για τον θάνατό του. Η μητέρα και ο πατριός του άτυχου νεαρού, που έχουν καταδικαστεί για το έγκλημα, εξακολουθούν να δηλώνουν αθώοι.

Αναπάντητα παραμένουν πολλά ερωτήματα για τη δολοφονία του, καθώς μέχρι σήμερα δεν έχουν αποκαλυφθεί τα πραγματικά κίνητρα του φόνου. Ο κυνηγός που βρήκε το άψυχο σώμα του, υποστήριξε στην κατάθεσή του πως φοβόταν να μιλήσει στις αρχές και γι’ αυτό καθυστέρησε δύο ολόκληρες μέρες για να δηλώσει το αποτρόπαιο εύρημα στο χωράφι του.

“Τα σκυλιά έφυγαν από κοντά μου. Μύριζε κάτι σαν ψοφίμι. Και έτσι είδα το πτώμα. Ήταν φαγωμένα τα όργανα. Δεν υπήρχε κρανίο μόνο το σώμα. Είχε λίγο χώμα πάνω του. Στην τηλεόραση είδα ότι έψαχναν ένα παιδί. Όμως δεν πήγε το μυαλό μου. Δύο βράδια τον είδα στον ύπνο μου, δεν άντεξα και ενημέρωσα τις αρχές και έτσι υπέδειξα το σημείο στους αστυνομικούς” δήλωσε ο κυνηγός.

Μέχρι και σήμερα στο σημείο που βρέθηκε το άψυχο κορμί δεν έχουν εντοπιστεί τα παπούτσια του άτυχου νέου, που αυτό όπως είπε στην κατάθεσή του ο κυνηγός μπορεί να σημαίνει ότι το παιδί δολοφονήθηκε σε μέρος που ένιωθε οικείο.

“Δεν φορούσε παπούτσια. Είδα τα πόδια μετά την εκταφή, δεν ήταν φαγωμένα όμως δεν βρέθηκαν παπούτσια. Τα ρούχα και το σώμα την πρώτη μέρα που τον είδα είχαν λάδια καμένα παντού”.

Η μητέρα και ο πατριός του άτυχου Κωστή Πολύζου καταδικάστηκαν πρωτόδικα σε ισόβια κάθειρξη από κοινού για την άγρια δολοφονία, ωστόσο μέχρι και σήμερα και οι δύο δηλώνουν αθώοι. Φέρεται να σκότωσαν το παιδί, στο όνομα του οποίου είχαν λάβει σημαντικά ποσά δανείων από τράπεζες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα