Δολοφονία Suzanne Eaton: Ξεκινά η δίκη- Στο εδώλιο 28χρονος Χανιώτης

Δολοφονία Suzanne Eaton: Ξεκινά η δίκη- Στο εδώλιο 28χρονος Χανιώτης

Η 60χρονη Αμερικανίδα βιολόγος είχε εξαφανιστεί πέρσι τον Ιούλιο και το άψυχο σώμα της βρέθηκε λίγες μέρες μετά σε μια σπηλιά στα Χανιά.

Ξεκινάει την νέα εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα την Τρίτη (13/10) η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου της υπόθεσης δολοφονίας της Σούζαν Ίτον, η οποία είχε απασχολήσει έντονα το πανελλήνιο πέρσι.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει ένας 28χρονος Χανιώτης, με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και του βιασμού.

Μία από τις πιο στυγερές, αποτρόπαιες και – πιθανότατα – πιο περίεργες δολοφονίες που απασχόλησε τόσο τα ελληνικά όσο και τα διεθνή ΜΜΕ, ήρθε στο φως της δημοσιότητας το βράδυ της 8ης Ιουλίου όταν σε μία σπηλιά στο Ξαμουδοχώρι του δήμου Πλατανιά στα Χανιά, εντοπίστηκε το άψυχο σώμα της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από τις 2 Ιουλίου, όπως αναφέρει το zarpanews.gr.

Στο μεταξύ οι δικηγόροι της οικογένειας της αδικοχαμένης Σούζαν Ίτον, Βάσω Πανταζή, και Γεώργιος Τζερίζ, δήλωσαν ότι “μέλη της οικογενείας της θανούσης θα παραστούν ενώπιον του Δικαστηρίου για να καταθέσουν, βοηθώντας το Δικαστήριο να εκδώσει μια δίκαιη απόφαση για την μνήμη της συζύγου, μάνας, κόρης και αδερφής τους, δηλώνοντας την ευγνωμοσύνη τους για τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης που έχουν δεχθεί όλο αυτό το διάστημα, από όλους τους Έλληνες.”

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα