Δολοφονία Τοπαλούδη: Νέες φωτογραφίες – ντοκουμέντο από το σπίτι της άτυχης φοιτήτριας

Δολοφονία Τοπαλούδη: Νέες φωτογραφίες – ντοκουμέντο από το σπίτι της άτυχης φοιτήτριας

Στη δημοσιότητα δόθηκαν φωτογραφίες από το σπίτι της άτυχης φοιτήτριας, όπως το είχε αφήσει, φεύγοντας για το μοιραίο ραντεβού με τους δύο κατηγορούμενους.

Το φως της δημοσιότητας είδαν την Παρασκευή φωτογραφίες από το σπίτι, στο οποίο διέμενε στη Ρόδο η 23χρονη Ελένη Τοπαλούδη. Οι εικόνες – ντοκουμέντο από το σπίτι τραβήχτηκαν μετά τον βιασμό και τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας, όπως το είχε αφήσει το μοιραίο βράδυ της 18ης Νοεμβρίου.

Οι φωτογραφίες παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου. Το σπίτι της 21χρονης θυμίζει ένα κλασικό φοιτητικό σπίτι ενός παιδιού, που σπουδάζει μόνο του στην επαρχία: Πάνω στο γραφείο ένα laptop μαζί με νερό και καφέ. Ένα τσιγάρο παρατημένο σε ένα τασάκι. Τα ρούχα απλωμένα στα σχοινιά του μπαλκονιού και η λεκάνη πανω σε μια καρέκλα. Εικόνες που δείχνουν ότι οι δραστηριότητες της ενοίκου – της Ελένης Τοπαλούδη – ήταν σε πλήρη εξέλιξη. Ένα σπίτι που όπως φαίνεται είχε σκοπό να αφήσει για λίγο μέχρι να επιστρέψει και να συνεχίσει τις δουλειές της.

Η οικογένεια ζητά να εξεταστούν όλα τα ηλεκτρονικά αρχεία

Να επισπεύσει τις διαδικασίες έτσι ώστε να προχωρήσει άμεσα η άρση τηλεφωνικών απορρήτων και να βρεθούν τα ίχνη από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τις λοιπές ηλεκτρονικές συσκευές των κατηγορούμενων, αλλά και της Ελένης Τοπαλούδη, ζήτησε ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας.

Επίσης, θα ζητήσει να διαταχθεί η διενέργεια πραγματογνωμοσύνης όλων των κατασχεθέντων αρχείων και των διαδικτυακών επικοινωνιών όλων των εφαρμογών που περιέχονται σε φορητούς υπολογιστές της Ελένης Τοπαλούδη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα