Δολοφονία Τοπαλούδη: Tα "βρήκαν" οι δυο κατηγορούμενοι - Τι λένε οι σωφρονιστικοί

Δολοφονία Τοπαλούδη: Tα "βρήκαν" οι δυο κατηγορούμενοι - Τι λένε οι σωφρονιστικοί

Ο 21χρονος Ροδίτης και ο 19χρονος Αλβανός που κατηγορούνται για τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας στη Ρόδο μοιράζονται το ίδιο κελί και οι μεταξύ τους σχέσεις φαίνονται πλέον πολύ καλές σύμφωνα με σωφρονιστικούς υπαλλήλους και κρατούμενους.

Μία ακόμη ανατροπή στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας της φοιτήτριας στη Ρόδο, Ελένης Τοπαλούδη, αφού οι δύο κατηγορούμενοι, ο 21χρονος Έλληνας και ο 19χρονος Αλβανός, ενώ είχε προγραμματιστεί να παραμείνουν σε εντελώς διαφορετικούς χώρους και χωρίς να έχουν επαφή μεταξύ τους, βρέθηκαν τελικά να μοιράζονται προς το παρόν το ίδιο κελί.

Όπως μεταδίδει το kozanimedia, πρόκειται ουσιαστικά για τον λεγόμενο «χώρο υποδοχής» που είναι ειδικά διαμορφωμένος για έκτακτες και ιδιαίτερες περιπτώσεις κρατουμένων, ο οποίος, όμως, είναι ένας και ενιαίος.

ADVERTISING

Έτσι, για την ώρα, οι δυο φερόμενοι ως δράστες παραμένουν μαζί, στον ίδιο χώρο, κάτω από εξαιρετικά αυστηρά μέτρα ασφαλείας και, φυσικά, σε πλήρη απομόνωση από τους υπόλοιπους κρατούμενους στο Φελλί Γρεβενών.

Μάλιστα, σύμφωνα με τουλάχιστον τρεις μαρτυρίες σωφρονιστικών υπαλλήλων που μίλησαν στο Kozanimedia, οι μεταξύ τους σχέσεις εμφανίζονται να είναι αρκετά καλές (έως "πολύ καλές" όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, χωρίς καμία προστριβή για τα όσα τραγικά συνέβησαν στη Ρόδο, κάτι που φέρεται να έχει προκαλέσει πολλές απορίες και ερωτηματικά στο προσωπικό των φυλακών υψίστης ασφαλείας των Γρεβενών.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δολοφονία στη Ρόδο, Ελένη Τοπαλούδη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία Τοπαλούδη: Ο 21χρονος έκανε χρήση ναρκωτικών

Δολοφονία Τοπαλούδη: Ανεπιθύμητοι παντού οι νεαροί-Ψάχνουν τόπο δίκης

Δολοφονία Τοπαλούδη: Μίλησαν τα εργαστηριακά ευρήματα

Δικηγόρος 21χρονου για Τοπαλούδη: "Θα πέθαινε ακόμη κι αν πήγαινε στο νοσοκομείο"

Πορεία στο κέντρο της Αθήνας για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο

SHARE:

24Media Network