Έγκλημα ή αυτοκτονία; Θρίλερ για γερά νεύρα η δίκη της χήρας της Κοιλάδας

"Μαύρη χήρα" της Αργολίδας
"Μαύρη χήρα" της Αργολίδας EUROKINISSI

Οι δικηγόροι της κατηγορούμενης έκαναν αναπαράσταση με ψεύτικο όπλο, για να αποδείξουν ότι ο καπετάνιος έβαλε τέλος στη ζωή του - Η εκδοχή του ιατροδικαστή και η αντίδραση του Αλέξη Κούγια.

Σε εγκληματική ενέργεια ή σε αυτοκτονία οφείλεται τελικά ο θάνατος του καπετάνιου; Οι δικηγόροι της οικογένειας του καπετάνιου υποστηρίζουν πως ο θάνατός του οφείλεται σε δολοφονία. Η πλευρά της χήρας, όμως, υποστηρίζει το σενάριο της αυτοκτονίας, κάτι που είχε ισχυριστεί ο ιατροδικαστής την πρώτη ημέρα της κατάθεσής του. Μάλιστα οι δικηγόροι της κατηγορούμενης έκαναν αναπαράσταση με ψεύτικο όπλο, για να αποδείξουν ότι ο καπετάνιος έβαλε τέλος στη ζωή του.

Δικηγόροι κατηγορούμενης: "Γελοίο και κωμικό το σενάριο της δολοφονίας"

«Έχουμε ένα ψεύτικο πιστόλι , το οποίο το φέραμε μπροστά μας , το οποίο το βάλαμε σε κάθε εκδοχή πιθανού σεναρίου δολοφονίας και αυτό καταρρίπτεται από τα ίδια τα γεγονότα» ανέφερε ο δικηγόρος της κατηγορούμενης Αλέξης Στεφανάκης.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας τόνισε: «Υποστηρίζει ότι το θύμα πρώτα αυτοπυροβολήθηκε με το δεξί χέρι, αλλά έκανε το χέρι του σαν καμπύλη και αυτοπυροβολήθηκε στη θέση της καρδιάς. Ακολούθως έβγαλε τον κάλυκα από το όπλο και όπλισε πάλι και ξαναπυροβολήθηκε στον κρόταφο σε ευθεία βολή».

Κούγιας: "Ο ιατροδικαστής θέλει να θολώσει τα νερά"

Ωστόσο φωτιές έχει ανάψει ο ιατροδικαστής καθώς την πρώτη ημέρα της κατάθεσής του έβαλε στο κάδρο το σενάριο της αυτοκτονίας. Όμως, νωρίς το πρωί με την ολοκλήρωση της κατάθεσής του άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

«Ο άνθρωπος αυτός έχει έρθει με ένα και μοναδικό σκοπό να συσκοτίσει την άποψη του δικαστηρίου, για την υπόθεση αυτή με σκοπό βεβαίως να βοηθήσει την κατηγορουμένη ή και όποιον άλλο κρύβεται πίσω από την κατηγορουμένη» ανέφερε ο κ. Κούγιας.

SHARE: