Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα πρώτα λόγια του συζύγου – “Τους παρακαλέσαμε”

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα πρώτα λόγια του συζύγου – “Τους παρακαλέσαμε”
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά Eurokinissi

Σοκαρισμένος είναι ο 32χρονος πιλότος που υπήρξε θύμα ληστείας στα Γλυκά Νερά. Όσα δήλωσε για τη δολοφονία της συζύγου του μπροστά στο μωρό τους και τους τρεις κακοποιούς.

Συντετριμμένος είναι ο 32χρονος πιλότος, ο οποίος υπήρξε θύμα ληστείας στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά, όπου εισέβαλαν τρεις κακοποιοί τα ξημερώματα της Τρίτης (11/05) και σκότωσαν την 20χρονη σύζυγό του μπροστά στο 11 μηνών παιδί τους, ενώ έδεσαν τον ίδιο.

Ο 32χρονος είναι ακόμη σοκαρισμένος από το αποτρόπαιο έγκλημα που έζησε στο ίδιο του το σπίτι. Σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ, ο ανέφερε πως είχε υποδείξει στους ληστές, τους οποίους επικήρυξε η κυβέρνηση με το ποσό των 300.000 ευρώ, το σημείο με τα χρήματα, παρόλα αυτά δολοφόνησαν άγρια τη σύζυγό του.

“Δεν περιγράφεται, σε κανέναν μην τύχει. Να μην γίνει σε κανέναν άλλο ποτέ ξανά. Τα παιδιά ξέρουν την δουλειά τους, θα τους πιάσουν. Αυτό που πέρασα εγώ και η οικογένεια μου και η οικογένεια της γυναίκας μου να μην το περάσει ξανά κανείς ποτέ. Τους παρακαλέσαμε, τους είπαμε πού θα βρουν τα χρήματα. Συγγνώμη, πρέπει να φύγω”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο σύζυγος.

Γλυκά Νερά: Τι κατέθεσε ο σύζυγος

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ ο σύζυγος, ο οποίος είναι πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας, κατέθεσε ότι περίπου στις 4:30, τρεις άνδρες με κουκούλες μπήκαν στο σπίτι παραβιάζοντας παράθυρο στην πίσω πλευρά της μεζονέτας, τον έδεσαν σε καρέκλα και άρχισαν να το ψάχνουν. Αφαίρεσαν 10.000 ευρώ και διέφυγαν. Μιλούσαν σπαστά ελληνικά.

Ο ίδιος κατάφερε κάποια στιγμή να κινηθεί δεμένος και να ενεργοποιήσει ακουμπώντας με τη μύτη του το τηλέφωνό του, καταφέρνοντας να ειδοποιήσει την αστυνομία που έσπευσε επιτόπου. Το παιδάκι εντοπίστηκε σε κατάσταση σοκ.

Θυμίζουμε πως οι τρεις κακοποιοί εισέβαλαν στην οικία από το μικρό παράθυρο του μπάνιου στο υπόγειο και αφού ακινητοποίησαν με χρήση βίας τον 33χρονο Έλληνα ιδιοκτήτη και πιλότο της πολιτικής αεροπορίας, στη συνέχεια τον έδεσαν, ενώ την 20χρονη σύζυγό του και φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, την σκότωσαν, με ασφυκτικό θάνατο μπροστά στο μωρό τους.

Η 20χρονη έχει γεννηθεί στην Ελλάδα, έχει όμως διαβατήριο Μεγάλης Βρετανίας.

Στη συνέχεια, οι αδίστακτοι ληστές άρπαξαν όσα χρήματα και κοσμήματα βρήκαν και τράπηκαν σε φυγή αφήνοντας δεμένο τον τραγικό σύζυγο και πατέρα, ενώ πρώτα και κατά την εισβολή τους στην οικία, είχαν σκοτώσει και τον σκύλο της οικογένειας, τον οποίο κρέμασαν στα κάγκελα της περίφραξης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα