Έγκλημα στο Β' Νεκροταφείο: Όλα τα σενάρια ανοιχτά, λέει η αστυνομία

Έγκλημα στο Β' Νεκροταφείο: Όλα τα σενάρια ανοιχτά, λέει η αστυνομία

Το ενδεχόμενο της ληστείας καθώς και προσωπικά κίνητρα είναι τα ισχυρότερα σενάρια που εξετάζονται- Δεν υπάρχει ένδειξη ότι η υπόθεση σχετίζεται με το ΣΔΟΕ εκτιμούν στελέχη της ΕΛΑΣ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής για να διαπιστωθεί ποιος είναι ο δράστης και ποιοι οι λόγοι της φριχτής δολοφονίας που διαπράχθηκε αργά χθες το απόγευμα μέσα στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, στα Άνω Πατήσια, στην συμβολή των οδών Ηρακλείου και Τραλλέων.

Η άτυχη κοπέλα είχε πάει στο Νεκροταφείο όπως συνήθιζε για να αφήσει ένα λουλούδι στον τάφο ενός φίλου της που είχε χάσει τον περασμένο Μάιο την ζωή του σε εργατικό δυστύχημα.

ADVERTISING

Πρώτος την είδε ένας συγγενής θανόντος σε διπλανό μνήμα και φώναξε τον ιερέα ο οποίος αναγνώρισε την κοπέλα, ήξερε σε ποιο μνήμα πήγαινε και προσκυνούσε και κάλεσε τον πατέρα του νεκρού φίλου της κοπέλας και τις Αρχές. Έτσι έγινε η ταυτοποίηση των στοιχείων της άτυχης κοπέλας που βρέθηκε 15 μέτρα από το μνήμα του φίλου της μέσα σε μία λίμνη αίματος, ενώ η τσάντα της, αν είχε τσάντα μαζί της με τα χρήματα και τα προσωπικά της αντικείμενα, έλειπε…

Αυτήκοοι μάρτυρες άκουσαν δυνατές φωνές πριν εντοπιστεί η σορός της νεαρής γυναίκας, ενώ η σκηνή του εγκλήματος έδειχνε έντονη εικόνα προηγηθείσας πάλης.

Στο σημείο έφτασε κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και ιατροδικαστής, ενώ το θύμα φέρει τουλάχιστον 4 τραύματα από μαχαίρι σε πλάτη, θώρακα, ακόμα και στο πρόσωπο. Σήμερα αναμένεται να γίνει η νεκροτομή.

Η άτυχη κοπέλα ήταν εφοριακός και υπάλληλος του ΣΔΟΕ , όμως σύμφωνα με τις Αρχές αναλάμβανε απλές υποθέσεις. Επειδή είναι πολύ νωρίς για να μπορέσει η Αστυνομία να στρέψει μόνο προς μία κατεύθυνση τις έρευνές της, μοιραία σε αυτή τη χρονική στιγμή, οι έρευνες στρέφονται προς κάθε κατεύθυνση, αν μπορέσει να ξεκαθαρίσει όμως εάν η κοπέλα είχε μαζί της τσάντα όταν πήγε στο Νεκροταφείο τότε θα έχουν και ένα κίνητρο οι Αρχές.

Πρόσθετα και έχοντας ως δεδομένο τουλάχιστον πλέον οι αστυνομικοί ότι η κοπέλα δεν βρέθηκε συμπτωματικά τελικά στο νεκροταφείο αλλά υπήρχε λόγος που το επισκεπτόταν συχνά, τότε μοιραία βγαίνει το συμπέρασμα πως είτε ο δράστης ήξερε που να την βρει και άρα υπάρχει προσωπικό κίνητρο είτε ήταν μία βίαιη ληστεία με τυχαία επιλογή θύματος μέσα στο Νεκροταφείο και καθώς η κοπέλα αντιστάθηκε, ο δράστης την μαχαίρωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Έγκλημα στο Β΄Νεκροταφείο: 'Ήταν πληρωμένος δολοφόνος' λέει ο πατέρας της 32χρονης

Άγριο έγκλημα στο Β΄Νεκροταφείο. Νεαρή βρέθηκε νεκρή με πολλές μαχαιριές

SHARE:

24Media Network