Στη φυλακή οι κατηγορούμενοι ως ληστές του Διστόμου

Στη φυλακή οι κατηγορούμενοι ως ληστές του Διστόμου
Απολογία στον ανακριτή των δύο συλληφθέντων στην αστυνομική επιχείρηση στη Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας. τρίτη 2 Ιουνίου 2015. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) Eurokinissi

Τσιρώνης και Χριστοδούλου, κρίθηκαν προφυλακιστέοι με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή. Ένταση μεταξύ αστυνομικών και συγκεντρωμένων, την ώρα της αποχώρησης

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν οι δύο κατηγορούμενοι για ληστείες στο Δίστομο, Γρηγόρης Τσιρώνης και ο Σπύρος Χριστοδούλου, μετά την απολογία τους στον ανακριτή.

Ένταση επικράτησε κατά τη μεταγωγή και την αποχώρησή από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τσιρώνης, αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Τρικάλων και ο Χριστοδούλου στις φυλακές Αλικαρνασσού στην Κρήτη.

Οι κατηγορούμενοι ήταν πολύ λιτοί στις απολογίες τους και φέρονται να είπαν “αρνούμαι τις κατηγορίες επιφυλάσσομαι να απαντήσω όταν έχω όλη τη δικογραφία στα χέρια μου”.

Οι δυο συλληφθέντες κατηγορούνται μεταξύ άλλων για 8 ληστείες στην περιφέρεια από το 2011 και μετά καθώς και για τα όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή τους στην Νέα Αγχίαλο Βόλου.

Ο συνήγορος του Τσιρώνη, Κώστας Παπαδάκης , δήλωσε πως “ο εντολέας του επέλεξε 9 χρόνια το δρόμο της φυγοδικίας καθώς ήταν στοχοποιημένος για την αντιεξουσιαστική του δράση και ήταν βέβαιη η φυλάκισή του. Γιαυτό επέλεξε τότε το δρόμο της ελευθερίας”.

Την ώρα της αποχώρησης των νεαρών υπήρξε μικρή ένταση  μεταξύ αστυνομικών και νεαρών συγκεντρωμένων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα