Επίθεση με βιτριόλι: Τέλος τα μεροκάματα για την 36χρονη Έφη – Η προκλητική συμπεριφορά μέσα στη φυλακή

Επίθεση με βιτριόλι: Τέλος τα μεροκάματα για την 36χρονη Έφη – Η προκλητική συμπεριφορά μέσα στη φυλακή
Στο δικαστήριο η κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι, Έφη Καρακαντζούλα ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME

Η 36χρονη που εκτίει την ποινή της για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, δεν επιτρέπεται πλέον να κάνει μεροκάματα, με τα οποία θα μεώνονταν τα χρόνια της στη φυλακή.

Εριστική, αμετανόητη και υπεροπτική εμφανίζεται η 36χρονη Έφη, η οποία είναι έγκλειστη στις φυλακές της Θήβας μετά την καταδίκη της σε 15 χρόνια κάθειρξη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου. Στην 36χρονη δεν επιτρέπεται πλέον να κάνει μεροκάματα, που θα τη βοηθούσαν να μειώσει την ποινή της.

“Την Έφη την είχαν βάλει στην καθαριότητα. Σφουγγάριζε δηλαδή. Μιλούσε όμως, πολύ άσχημα σ’ όλες, τις κοιτούσε λες και είναι σκουπίδια. Κάποια απ’ τα κορίτσια δεν το ανέχτηκαν αυτό. Πήγαν στην κοινωνική λειτουργό της φυλακής, έκαναν παράπονα και την κατήγγειλαν. Πλέον, την έβγαλαν από τα μεροκάματα. Αυτό σημαίνει ότι στο τέλος της ποινής, συνυπολογίζεται η κακή συμπεριφορά και ο εισαγγελέας μπορεί να την κρατήσει επιπλέον χρόνο στη φυλακή. Αλλά αυτή, συνεχίζει να τους κοιτά όλους με υπεροψία”, δήλωσε στο Mega πρώην συγκρατούμενή της.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η 36χρονη προκάλεσε προβλήματα. Η πρώτη ήταν το περασμένο καλοκαίρι, όταν την έπιασαν στα πράσα να κλέβει ρούχα από το πόστο που την είχαν βάλει αρχικά, για να κάνει μεροκάματα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα