Επίθεση κουκουλοφόρων με μολότοφ και γκαζάκια στο Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής

Επίθεση κουκουλοφόρων με μολότοφ και γκαζάκια στο Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής
Η είσοδος του αστυνομικού τμήματος Καισαριανής Eurokinissi

Από την επίθεση τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι ένας αστυνομικός - Από το σημείο έγιναν 5 προσαγωγές που στη συνέχεια αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι.

Επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής σημειώθηκε στις τέσσερις τα ξημερώματα από περίπου 10 κουκουλοφόρους που βγήκαν από την οδό Συβρισσαρίου, οι οποίοι πέταξαν βόμβες μολότοφ ακόμα και γκαζάκια εναντίον του Αστυνομικού Τμήματος.

Από την επίθεση τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι ένας αστυνομικός και σημειώθηκε μαύρισμα στην σκοπιά. Από το σημείο έγιναν 5 προσαγωγές που στη συνέχεια αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι. Υπενθυμίζεται πως πέρυσι το συγκεκριμένο Αστυνομικό Τμήμα είχε γίνει στόχος ακόμα και τρομοκρατικής ενέργειας με ρίψη χειροβομβίδας από μέλη των «Ενόπλων Επαναστατικών Δυνάμεων» που είχαν αναλάβει την ευθύνη, ενώ από την επίθεση αυτή είχε τραυματιστεί ελαφρά ένας διερχόμενος οδηγός ταξί.

Η είσοδος του αστυνομικού τμήματος Καισαριανής το οποίο έγινε στόχος επίθεσης στις τέσσερις τα ξημερώματα της Τρίτης Eurokinissi

Στόχος επιθέσεων κουκουλοφόρων με βόμβες μολότοφ, στην ίδια περιοχή και σε αρκετά κοντινή απόσταση, έχουν γίνει και οι εγκαταστάσεις των ΜΑΤ, στην Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων.

Ακόμη ένα περιστατικό εμπρηστικής επίθεσης που διερευνά η Κρατική Ασφάλεια που σημειώθηκε περίπου μισή ώρα μετά τις δύο τα ξημερώματα, είναι η εμπρηστική επίθεση στο αυτοκίνητο γνωστής αστυνομικής συντάκτρια τηλεοπτικού σταθμού, έξω από το σπίτι της στου Παπάγου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα