Επτά χρόνια κάθειρξη στον εμπρηστή, που του άρεσε 'να βλέπει τους πυροσβέστες να τρέχουν'

Πυροσβέστες επιχειρούν για την κατάσβεση πυρκαγιάς στο Βύρωνα, σε δασική έκταση στην περιοχή του Καρέα, στην περιοχή Άγιος Γεώργιος, κοντά στο σκοπευτήριο του Βύρωνα, την Κυριακή 6 Ιουλίου 2014.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Πυροσβέστες επιχειρούν για την κατάσβεση πυρκαγιάς στο Βύρωνα, σε δασική έκταση στην περιοχή του Καρέα, στην περιοχή Άγιος Γεώργιος, κοντά στο σκοπευτήριο του Βύρωνα, την Κυριακή 6 Ιουλίου 2014. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Με επταετή κάθειρξη χωρίς αναστολή τιμωρήθηκε ο εμπρηστής που συνελήφθη τον Ιούλιο για δυο πυρκαγιές στη δασική έκταση της περιοχής του Βύρωνα

Σε κάθειρξη 7 ετών χωρίς αναστολή, καταδικάστηκε 40χρονος εμπρηστής, που συνελήφθη πέρσι τον Ιούλιο για δύο πυρκαγιές που είχε βάλει στην περιοχή του Βύρωνα Αττικής.

Ο 40χρονος είχε συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, την Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014, από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού του Πυροσβεστικού Σώματος, για τις δύο δασικές πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν την 6 και 11-7-2014, οι οποίες σβήστηκαν έγκαιρα από την Πυροσβεστική.

Κατά την προανάκριση, ο εμπρηστής είπε ότι έβαλε τις φωτιές γιατί... του άρεσε να βλέπει τους πυροσβέστες να τρέχουν.

Χτες βγήκε η απόφαση του Δ΄ Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων, που του επέβαλε την βαριά ποινή και οδηγήθηκε στις φυλακές.

(Πηγή: ΑΠΕ)

SHARE:

24Media Network