Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. ανά την χώρα πόρτα-πόρτα στα πιστά στελέχη του Σώρρα

17 , 2017 / Offices of political group Assembly of Greeks who's leader is Artemis Sorras in Pallini, Attica on March 17, 2017
17 , 2017 / Offices of political group Assembly of Greeks who's leader is Artemis Sorras in Pallini, Attica on March 17, 2017 MENELAOS MYRILLAS / SOOC

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. σε διάφορες περιοχές της χώρας για τον εντοπισμό του Αρτέμη Σώρρα. Με τα 7 νέα εντάλματα, πλέον στο στόχαστρο μπαίνουν και οι συνεργάτες του

Άφαντος παραμένει ο καταζητούμενος πλέον Αρτέμης Σώρρας, μετά και τις νέες διώξεις σε βάρος του καθώς επίσης και το νέο ένταλμα.

Πλέον δεν είναι απλά φυγόδικος, αλλά καταζητείται για σωρεία κακουργημάτων όπως απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου, συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, διασπορά ψευδών ειδήσεων, πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, ψεύδη καταμήνυση και ψευδορκία μάρτυρα. Συγκατηγορούμενοί του πλέον είναι και επτά στενοί του συνεργάτες.

ADVERTISING

Οι Αρχές πραγματοποιούν στοχευμένες έρευνες σε οικίες πιστών στελεχών του, στην Πελοπόννησο, στην Δυτική Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης της Πάτρας, ενώ παράλληλα έρευνες γίνονται σε αντίστοιχα σημεία στην Αττική και σε άλλα σημεία της Περιφέρειας, καθώς εξετάζονται όλες οι μαρτυρίες που καταλήγουν στην ΕΛ.ΑΣ.

Από τις Αρχές θεωρείται τουλάχιστον βέβαιο ότι ο Αρτέμης Σώρρας αποφεύγει τις μετακινήσεις για να αποφύγει μία τυχαία μαρτυρία προς την Αστυνομία για τις κινήσεις του.

Μέχρι τώρα, δεν έχουν δώσει αποτέλεσμα οι έρευνες της Αστυνομίας παρότι έχει ελεγχθεί πλήθος μαρτυριών και πληροφοριών που έχουν καταλήξει σε αυτή, ωστόσο όσο περνούν οι μέρες και στενεύει ο κλοιός των ερευνών, εξαιρούνται περιπτώσεις και περιοχές αλλά και στενεύουν τα περιθώρια κινήσεων του ίδιου, ενώ θεωρείται πως πιθανόν σύντομα θα εντοπιστεί και θα συλληφθεί.

Φωτογραφία: sooc.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Διώξεις και ένταλμα κατά Αρτέμη Σώρρα. Οι μετοχές του έχουν μόνο συλλεκτική αξία

SHARE:

24Media Network