Φάκελος με σφαίρες σε Προβόπουλο και Πρετεντέρη- Την ευθύνη ανέλαβαν οι "Λαϊκοί Τιμωροί"

Φάκελος με σφαίρες σε Προβόπουλο και Πρετεντέρη- Την ευθύνη ανέλαβαν οι "Λαϊκοί Τιμωροί"

Τρεις σφαίρες των 7,62 χιλιοστών βρέθηκαν στην αλληλογραφία του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας και στο γραφείο του Γιάννη Πρετεντέρη στο Mega. Ανάληψη ευθύνης

Ένας φάκελος με τρεις σφαίρες των 7.62 χιλιοστών εστάλη στο διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γ. Προβόπουλο, αλλά και στο δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη, στο προσωπικό του γραφείο στο τηλεοπτικό κανάλι του Mega.

Ο φάκελος έφτασε μαζί με την υπόλοιπη αλληλογραφία στο γραφείο του κ. Προβόπουλου και εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής από την υπεύθυνη Ασφαλείας. 

Εκτός από τις τρεις σφαίρες, στο φάκελο περιέχονταν και επιστολή με απειλητικό περιεχόμενο, την οποία υπέγραφε η οργάνωση "Λαϊκοί Τιμωροί".

Οι ίδιοι λίγο αργότερα ανέλαβαν και επίσημα την ευθύνη για τα τρομοδέματα.

Να σημειωθεί ότι αμέσως μετά τον εντοπισμό των ύποπτων φακέλων, η υπεύθυνη Ασφάλειας του γραφείου του κ. Προβόπουλου έκλεισε σε πλαστικό φάκελο το ύποπτο περιεχόμενο, ειδοποίησε την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και μετά ο φάκελος εστάλη για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Την ίδια διαδρομή ακολούθησε και ο φάκελος με σφαίρες του Γ. Πρετεντέρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι "Λαϊκοί Τιμωροί" στις επιστολές δίνουν έμφαση στη σχέση Προβόπουλου με τραπεζίτες και στη μνημονιακή στάση του δημοσιογράφου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

SHARE:

24Media Network