Έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο της Διευθύντριας του Ψυχιατρείου των Φυλακών Κορυδαλλού

Έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο της Διευθύντριας του Ψυχιατρείου των Φυλακών Κορυδαλλού
Στιγμιότυπο από το νοσοκομείο-ψυχιατρείο των φυλακών του Κορυδαλλού Eurokinissi

Άγνωστοι δράστες περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό και προκάλεσαν φωτιά στο σταθμευμένο όχημα της Διευθύντριας, προκαλώντας εκτεταμένες φθορές στο μπροστινό μέρος του οχήματος

Στόχος εμπρηστικής επίθεσης έγινε το αυτοκίνητο της Διευθύντριας του Ψυχιατρείου των Φυλακών Κορυδαλλού.

Περίπου μισή ώρα μετά τις δύο τα ξημερώματα, άγνωστοι δράστες περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό και έβαλαν φωτιά στο σταθμευμένο αυτοκίνητο της Διευθύντριας επί της Λ. Γαλατσίου, στο Γαλάτσι, έξω από την οικία της.

Η φωτιά κατεσβέσθη από κλιμάκιο της Πυροσβεστικής που κλήθηκε και έφτασε στο σημείο, αποτελούμενο από 6 άντρες με δύο οχήματα.

Αρχικά τις έρευνες τις έχει αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια, ενώ μοιραία τα βλέμματα των Αρχών συγκεντρώνουν οι Φυλακές. Το αυτοκίνητο υπέστη εκτεταμένες φθορές στο μπροστινό του μέρος.

Εντωμεταξύ, την αντίδραση της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφίας Νικολάου, προκάλεσε το περιστατικό εμπρηστικής επίθεσης στο αυτοκίνητο της Προϊσταμένης της Διεύθυνσης στο Ψυχιατρείο Κορυδαλλού.

Σε σχετική της δήλωση η κυρία Νικολάου ανέφερε:

«Ο εμπρησμός στο αυτοκίνητο της Διευθύντριας του Ψυχιατρείου Κορυδαλλού είναι μία εγκληματική πράξη για την οποία ήδη κινούνται άμεσα οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Είμαι βέβαιη ότι οι Αστυνομικές και οι Δικαστικές αρχές θα επιληφθούν με επιτυχία του εν λόγω περιστατικού και σύντομα οι δράστες θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη. Περιστατικά ωμής βίας και τρομοκρατίας σε βάρος οποιουδήποτε πολίτη της χώρας είναι κατακριτέα και καταδικαστέα. Η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής επιτελεί ένα κρίσιμο έργο και δίνει καθημερινό αγώνα για την εύρυθμη λειτουργία των Καταστημάτων Κράτησης, καθώς και για την αναβάθμιση του σωφρονιστικού συστήματος της χώρας».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version