Εξαρθρώθηκε ακόμη μία σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά και στην Πολυτεχνειούπολη

Εξαρθρώθηκε ακόμη μία σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά και στην Πολυτεχνειούπολη
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. Eurokinissi

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, δυο Αλβανοί και δυο Έλληνες-Οι πρώτοι διακινούσαν ναρκωτικά και στις φοιτητικές εστίες του Ε.Μ.Π. στου Ζωγράφου

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν χθες για υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, τέσσερα άτομα, δύο Έλληνες και δύο Αλβανοί. Οι Αλβανοί συλληφθέντες μάλιστα, εμπλέκονται και σε πράξεις διακίνησης ναρκωτικών στις φοιτητικές εστίες του Ε.Μ.Π. στου Ζωγράφου.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, σε οικίες στην περιοχή του Ζωγράφου και σε χώρους και δωμάτια της φοιτητικής εστίας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας, της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ε.Κ.Α.Μ.

Για όλους τους συλληφθέντες εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης του αρμόδιου Ανακριτή, στο πλαίσιο σχετικής ποινικής δικογραφίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, που είχε υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην οικία του πρώτου συλληφθέντα (Έλληνα), δύο συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης 328 γραμμαρίων, συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης, πιστόλι και γεμιστήρα, άνευ φυσιγγίων, 15 φυσίγγια διαμετρήματος 9mm, το χρηματικό ποσό των 520 ευρώ, δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.

Στη συγκεκριμένη οικία εντοπίστηκε και συνελήφθη επιπλέον μία Ελληνίδα για ναρκωτικά και όπλα. Στην οικία του δεύτερου Έλληνα συλληφθέντα βρέθηκαν τρεις συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης 589,1 γραμμαρίων, γυάλινο βάζο με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 5.360 ευρώ.

Στην οικία του τρίτου (Αλβανού) συλληφθέντα βρέθηκε συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ενώ στην οικία του τέταρτου, επίσης Αλβανού, συλληφθέντα, βρέθηκε συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 1.850 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι κατηγορούνται ακόμα -κατά περίπτωση- για παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και την είσοδο, διαμονή και κοινωνική ένταξη υπηκόων τρίτων χωρών στην ελληνική επικράτεια, οδηγούνται στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα