Εξιχνιάστηκε η δολοφονία ηλικιωμένου στον Πειραιά: Νεκρός για μια λογομαχία

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία ηλικιωμένου στον Πειραιά: Νεκρός για μια λογομαχία

Συνελήφθη ο δράστης της προ ημερών δολοφονίας ενός 82χρονου μέσα στο σπίτι του στον Πειραιά. Γνωστός του προσεβλήθη πάνω σε συζήτηση και τον σκότωσε, κάνοντας στη συνέχεια να φανεί σαν ληστεία

Την προ ημερών δολοφονία ενός ηλικιωμένου μέσα στο σπίτι του στον Πειραιά εξιχνίασε η αστυνομία, συλλαμβάνοντας ως δράστη έναν 56χρονο ημεδαπό.

Ο 82χρονος ημεδαπός είχε βρεθεί νεκρός το απόγευμα της περασμένης Κυριακής με τραύματα στο κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο ενώ οι χώροι του σπιτιού του παρουσίαζαν εικόνα έρευνας.

Σύμφωνα με τον συλληφθέντα, το θύμα τον είχε καλέσει το βράδυ της προηγούμενης μέρας στο σπίτι του. Πάνω στη συζήτηση ο 56χρονος προσεβλήθη, όπως υποστηρίζει, και ακολούθησε φιλονικία, που είχε αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ηλικιωμένου.

Προκειμένου να φανεί σαν ληστεία, ο δράστης ερεύνησε το σπίτι και πήρε 150 ευρώ και τα κλειδιά του σπιτιού, τα οποία στη συνέχεια έριξε σε φρεάτιο, όπου και βρέθηκαν.

Ο 56χρονος, ο οποίος δήλωσε χρήστης ναρκωτικών ουσιών, ομολόγησε την πράξη του και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δολοφονία ηλικιωμένου στο σπίτι του στον Πειραιά

SHARE:

24Media Network