Εξιτήριο από νοσοκομείο πήρε ο Σάββας Ξηρός

Από την διεξαγωγής της δίκης της 17Ν στις φυλακές του Κορυδαλού.Στη Φώτο Σάββας Ξηρός κατά την επιστροφή του στης φυλακές του Κορυδαλλού .Ο κατηγορούμενος όπως ήταν προγραμματισμένο επισκέφτηκε νοσοκομείο για να παρακολουθήσουν οι γιατροί την κατάσταση της υγείας του
Από την διεξαγωγής της δίκης της 17Ν στις φυλακές του Κορυδαλού.Στη Φώτο Σάββας Ξηρός κατά την επιστροφή του στης φυλακές του Κορυδαλλού .Ο κατηγορούμενος όπως ήταν προγραμματισμένο επισκέφτηκε νοσοκομείο για να παρακολουθήσουν οι γιατροί την κατάσταση της υγείας του ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΗΣ 17Ν ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΟΥ.ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΣΑΒΒΑΣ ΞΗΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΤΗΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ .Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ

Στον Κορυδαλλό και πάλι ο Σάββας Ξηρός. Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

Εξιτήριο από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας πήρε το πρωί το μέλος της "17 Νοέμβρη" Σάββας Ξηρός, ο οποίος νοσηλευόταν από την περασμένη Τρίτη προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Σε επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Θανάσης Μητσιός επισημαίνονται τα ακόλουθα: "μετά την ολοκλήρωση του απαραίτητου και εκτεταμένου κλινικού και παρακλινικού ελέγχουν του κ. Σάββα Ξηρού, εδόθη εξιτήριο από την Πανεπιστημιακή Νευρολογική Κλινική του Νοσοκομείου μας. Η κατάσταση της υγείας του κ. Ξηρού ήταν καλή και σταθερή καθ' όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του."

Ο Σάββας Ξηρός έχει ήδη αναχωρήσει από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο με την συνοδευόμενος από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για τις φυλακές Κορυδαλλού.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

SHARE:

24Media Network