Έκλεψαν φαρμακοβιομήχανο από την Ελβετία: Μετρητά, τιμαλφή και πανάκριβα ρολόγια έκαναν “φτερά”

Έκλεψαν φαρμακοβιομήχανο από την Ελβετία: Μετρητά, τιμαλφή και πανάκριβα ρολόγια έκαναν “φτερά”
Περιπολικό αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Πρόκειται για Ελβετό υπήκοο και ιδιοκτήτη φαρμακοβιομηχανίας στην Ελβετία που βρισκόταν για ολιγοήμερες διακοπές στη χώρα μας. Άγνωστοι έσπασαν το πίσω τζάμι του αυτοκινήτου και του αφαίρεσαν τις βαλίτσες με συνολική λεία που υπερβαίνει τα 90.000 ευρώ

Στόχος αγνώστων διαρρηκτών έγινε ένας Ελβετός υπήκοος με καταγωγή από Γουατεμάλα και ιδιοκτήτης φαρμακοβιομηχανίας στην Ελβετία που βρισκόταν για ολιγοήμερες διακοπές στη χώρα μας.

Την Τετάρτη περίπου στις 10 το βράδυ έως τα μεσάνυχτα, στάθμευσε προσωρινά το πολυτελές αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει, στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα επί της οδού Καποδιστρίου, στην Πλατεία Κάνιγγος.

Άγνωστοι δράστες έσπασαν το πίσω τζάμι του αυτοκινήτου και αφαίρεσαν τέσσερις τσάντες αξίας που σύμφωνα με τον ίδιο είχαν τα ρούχα του, μετρητά, κάρτες, προσωπικά έγγραφα, τιμαλφή, κοσμήματα και ρολόγια Rolex, συνολικής αξίας 90.000 ευρώ…

Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή με την πολύτιμη λεία τους, ενώ στο θύμα μάλλον θα μείνει αξέχαστη η επιλογή στάθμευσης του οχήματός του στο κέντρο της ελληνικής πρωτεύουσας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα