Φρίκη στην Κρήτη: Κακοποιούσαν σεξουαλικά και εξέδιδαν επί 3 χρόνια ανήλικο αγόρι

Φρίκη στην Κρήτη: Κακοποιούσαν σεξουαλικά και εξέδιδαν επί 3 χρόνια ανήλικο αγόρι
Θύμα κακοποίησης ISTOCK

Στη σύλληψη ενός 66χρονου προχώρησαν οι Αρχές στην Κρήτη, ο οποίος φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά και να εξέδιδε επί 3 χρόνια ένα ανήλικο αγόρι.

Δικογραφία “βόμβα” από το Γραφείο Ανηλίκων της Ασφάλειας Ηρακλείου για μία υπόθεση τύπου “Κολωνού” που αποκαλύφθηκε στην Κρήτη με θύμα ένα 15χρονο, σήμερα, παιδί.

Στη σύλληψη ενός 66χρονου προχώρησαν ήδη οι αρχές, ενώ έχει ταυτοποιηθεί για την υπόθεση ένας ακόμη Ηρακλειώτης, 46 ετών.

Παράλληλα, αναζητούνται κι άλλα άτομα ως εμπλεκόμενα στην υπόθεση, καθώς φέρονται κι αυτά να έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά τον ανήλικο, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να εντοπιστούν οι χρήστες πλατφόρμας, μέσω της οποίας ο 66χρονος φέρεται να εξέδιδε το παιδί.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Cretalive.gr, ένας 66χρονος φέρεται να προσέγγιζε επί δύο χρόνια, από το 2018, το 11χρονο τότε, αγόρι, ισχυριζόμενος ότι είναι φίλος των γονιών του.

Κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του παιδιού και από το 2020 έως και το 2023 φέρεται να το κακοποιούσε σεξουαλικά, υπό καθεστώς απειλών ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά του και τα αδέρφια του εάν τολμούσε να μιλήσει στις αστυνομικές αρχές.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 66χρονος φέρεται να κακοποιούσε το παιδί και το φωτογράφιζε είτε γυμνό είτε με εσώρουχα, ενώ είχε φτιάξει και σελίδα στο ίντερνετ από όπου προσέγγιζε “πελάτες”.

Μάλιστα, αναζητούνται συνολικά 29χρήστες της εν λόγω σελίδας, ενώ ο 66χρονος είχε ανεβάσει, σε ειδική πλατφόρμα, φωτογραφίες του παιδιού για να “αλιεύσει” όσο το δυνατόν περισσότερους “πελάτες” και από άλλες ομάδες.

Το ίδιο πρόσωπο είχε φτιάξει τρία ψεύτικα προφίλ και κατάφερνε να συνομιλεί με διάφορα άτομα στέλνοντας πορνογραφικό υλικό με “πρωταγωνιστή” τον ανήλικο.

Οι οι γονείς του ανήλικου φέρονται να μην είχαν αντιληφθεί το παραμικρό για το τι περνούσε το παιδί τους.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα