Φρίκη στο Αιγάλεω: Πριν τον κάψουν, προσπάθησαν να τον κόψουν στα δύο

Φρίκη στο Αιγάλεω: Πριν τον κάψουν, προσπάθησαν να τον κόψουν στα δύο

Ανατριχίλα προκαλούν ο λεπτομέρειες της εκτέλεσης ενός 60χρονου, το πτώμα του οποίου βρέθηκε σε κάδο απορριμάτων. Ξεκαθάρισμα λογαριασμών, "βλέπουν" οι αρχές

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες του εγκλήματος, που αποκαλύφθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (24/09) στο Αιγάλεω, όταν η πυροσβεστική πήγε να σβήσει φωτιά σε κάδο απορριμάτων και βρέθηκε μπροστά σε ένα κομμένο ανθρώπινο σώμα, μέσα σε σακούλα σκουπιδιών.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι το θύμα, που είναι άνδρας, είναι περίπου 60 ετών και είχε κάνει επέμβαση καρδιάς. Οι δράστες επιχείρησαν να τον κόψουν στα δύο αλλά δεν τα κατάφεραν. Του έκοψαν τα ακροδάχτυλα και στη συνέχεια του έβαλαν φωτιά. Σύμφωνα με την αστυνομία, το φρικιαστικό αυτό έγκλημα αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Να θυμίσουμε, ότι τις πρώτες πρωινές ώρες κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν την πυροσβεστική για να σβήσει φωτιά, που είχε εκδηλωθεί σε κάδο απορριμάτων. Όταν αυτό έγινε, είδαν ένα ανθρώπινο σώμα να είναι κομμένο στα δύο, μέσα σε μια σακούλα σκουπιδιών.

Εικάζεται ότι το θύμα δολοφονήθηκε σε άλλο σημείο από εκεί που βρέθηκε, καθώς τα ίχνη αίματος γύρω από τον κάδο ήταν εμφανή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τον σκότωσαν και επιχείρησαν να τον κάψουν σε κάδο σκουπιδιών

SHARE:

24Media Network