Γαλάτσι: Τον έπιασαν με ένα κιλό κοκαΐνη

Γαλάτσι: Τον έπιασαν με ένα κιλό κοκαΐνη
Ελληνική Αστυνομία

Στα χέρια των αντρών της Δίωξης Ναρκωτικών έπεσε ένας 68χρονος για τον οποίο οι Αρχές είχαν πληροφορίες ότι διακινούσε ποσότητες κοκαΐνης στο κέντρο της Αθήνας.

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το μεσημέρι, στο Γαλάτσι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 68χρονος Έλληνας, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στο πλαίσιο δράσεων της Δίωξης για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών, αναφορικά με τη δράση του συλληφθέντα στη διακίνηση κοκαΐνης στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου των Αθηνών, εντοπίστηκε και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Ειδικότερα, κατελήφθη να κατέχει με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση 9 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 6,6 γραμμ. κοκαΐνης.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του στην Αθήνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 936,7 γραμμ. κοκαΐνης, ηλεκτρονική ζυγαριά, το χρηματικό ποσό των 850 ευρώ, κινητό τηλέφωνο και Ι.Χ. αυτοκίνητο. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα