Γνώριζε τον δολοφόνο του ο 20χρονος από τα Γλυκά Νερά;

Γνώριζε τον δολοφόνο του ο 20χρονος από τα Γλυκά Νερά;

Το κίνητρο της εκτέλεσης του 20χρονου που βρέθηκε στην Πεντέλη έχουν θέσει ως προτεραιότητά τους οι Αρχές να μπορέσουν να διακριβώσουν

Προτεραιότητα να διακριβώσουν τα κίνητρα της φρικτής δολοφονίας με στοιχεία εκτέλεσης του 20χρονου Θεόδωρου Γαλαζούλα έχουν θέσει οι αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής που διερευνούν πλέον την υπόθεση.

Οι αστυνομικοί μόλις την Τρίτη μπόρεσαν να μελετήσουν τα έως τώρα γνωστά στοιχεία της υπόθεσης αυτής, αφού παρέλαβαν τον σχετικό φάκελο από τους συναδέλφους τους της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής και του Τ.Α. Γλυκών Νερών.

Από εκείνο το σημείο έχουν επιλέξει να αφήσουν ορισμένα 24ωρα στην οικογένεια, σεβόμενοι το πένθος τους και με ηρεμία τις επόμενες ημέρες να μιλήσουν μαζί τους και με τον κύκλο του αδικοχαμένου φοιτητή, ώστε να μπορέσουν να σχηματίσουν μία εικόνα για το ποια θα μπορούσαν να είναι τα κίνητρα αυτής της φρικτής δολοφονίας.

Πληροφορίες, θέλουν ο νεαρός το βράδυ της εξαφάνισής του, στις 8 Μαΐου, (στις 10 Μαΐου έγινε η δήλωση εξαφάνισης) να έφυγε από το σπίτι του για ένα ραντεβού όπου θα έβρισκε μία κοπέλα και κάποιους φίλους, ωστόσο αυτό δεν είναι σε θέση να το γνωρίζει η Ασφάλεια Αττικής, αφού ακόμα δεν έχουν μιλήσει με το στενό περιβάλλον του.

Αυτό που γνωρίζουν όμως οι Αρχές είναι πως ο νεαρός δεν έφυγε με κάποιο μεταφορικό μέσο από το σπίτι του και πιθανόν κάπου να έδωσε ραντεβού με τον δράστη ή τους δράστες, δίχως βεβαίως να γνωρίζει τις προθέσεις τους, να επιβιβάστηκε στο όχημά τους και με αυτό να έφτασαν στην ερημική και δασώδη περιοχή του Αγίου Πέτρου στην Πεντέλη, όπου για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο ο δολοφόνος του, κυριολεκτικά τον εκτέλεσε με τρεις βολές από κυνηγετικό όπλο, στην κοιλιά, τον θώρακα και το κεφάλι...

Το σημείο που βρέθηκε η σορός του φρικτά δολοφονημένου νεαρού ήταν σε ένα χαντάκι, στην άκρη ενός χωματόδρομου, ο οποίος όμως ήταν βατός και είχε πολλά ίχνη από ρόδες, κάτι που δείχνει ότι είναι χωματόδρομος από το οποίο περνούν αρκετά συχνά οχήματα, ενώ λόγω και των καιρικών συνθηκών δεν ήταν λασπωμένος ώστε να μπορούσαν να γίνουν για παράδειγμα αντιληπτά πιο πρόσφατα ίχνη.

Αυτό που μοιάζει σχεδόν βέβαιο είναι πως το θύμα μεταφέρθηκε εκεί και εκτελέστηκε επί τόπου, καθώς στο σημείο βρέθηκαν και κάλυκες από κυνηγετικό όπλο, σχετικά κοντά στη σορό του θύματος.

Τα σενάρια που εξετάζουν ως υπόθεση εργασίας οι αστυνομικοί είναι πολλά, αλλά καθώς θα εξελίσσεται η πορεία των καταθέσεων, ευελπιστούν ότι θα μπορέσουν να σχηματίσουν τα πρώτα κρίσιμα κομμάτια του “παζλ” για την λύση ολόκληρου του γρίφου...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εν ψυχρώ εκτέλεσαν τον 20χρονο στην Πεντέλη

SHARE:

24Media Network