Η απολογία σοκ του "δράκου" της Πάρου: Την κρατούσα από το λαιμό. Με το ζόρι τη βίασα

Η απολογία σοκ του "δράκου" της Πάρου: Την κρατούσα από το λαιμό. Με το ζόρι τη βίασα

Ξαναζωντάψε στο δικαστήριο η φρίκη της Πάρου. Σοκάρει η περιγραφή της επίθεσης του "δράκου" κατά της 15χρονης στην απολογία του ενώπιον του δικαστηρίου

Σοκάρει η απολογία του Αχμέτ Βακάς που καταδικάστηκε σε ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για τη σεξουαλική κακοποίηση και τον βαρύτατο τραυματισμό της 15χρονης Μυρτούς στην Πάρο.

"Περνούσα τον δρόμο και καθόταν μια κοπέλα. Την είδα πρώτη φορά. Στην αρχή σκέφτηκα να της κλέψω το κινητό και μετά σκέφτηκα να τη βιάσω.

Εκανε σκηνικό για να το κρατήσει. Γλιστρήσαμε στις πέτρες και πέσαμε μαζί κάτω. Το κινητό έπεσε δίπλα μας. Πιαστήκαμε στα χέρια. Εγώ λίγο την έσπρωξα.

Μετά της έβγαλα τα ρούχα για να μην με ακολουθήσει. Πήγα να φύγω και με τράβηξε με το πόδι της. Έπεσα, είδα την πέτρα, την άρπαξα και την πέταξα γύρω μου, αφού γύρισα και την κοίταξα. Η πέτρα έπεσε στο μάτι της.

Δεν ήθελε, με το ζόρι τη βίασα. Με το ένα χέρι την κρατούσα από τον λαιμό και με το άλλο έκανα αυτό το πράγμα. Ζητώ συγνώμη", ανέφερε απαντώντας κατά τη διάρκεια της απολογίας του σε ερωτήσεις της έδρας.

Πηγή: Έθνος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Συγκλονίζει η μητέρα της Μυρτούς: "Έβλεπα παντού αίμα. Παρά πολύ αίμα"-Συγγνώμη ζήτησε ο "Δράκος" της Πάρου

SHARE:

24Media Network