Ηλεία: Διέρρηξαν παιδικό σταθμό - Πήραν ακόμα και το πετρέλαιο θέρμανσης

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΙΘΕΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ .ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΗΤΑΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΧΡ ΣΠΙΡΤΖΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ --ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//
ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΙΘΕΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ .ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΗΤΑΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΧΡ ΣΠΙΡΤΖΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ --ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ// EUROKINISSI

Άγνωστοι άδειασαν παιδικό σταθμό στην Γαστούνη της Ηλείας αρπάζοντας ακόμα και το πετρέλαιο θέρμανσης

'Αγνωστοι δράστες άδειασαν κυριολεκτικά έναν παιδικό σταθμό που λειτουργεί στην Γαστούνη της Ηλείας. Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι άγνωστοι δράστες εκτιμάται ότι εισέβαλλαν στον παιδικό σταθμό στο χρονικό διάστημα από την περασμένη Κυριακή έως και χθες.

Όσον αφορά στον τρόπο που έδρασαν, φαίνεται ότι μπήκαν στον παιδικό σταθμό παραβιάζοντας την κεντρική πόρτα του κτιρίου. Στην συνέχεια, αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους, άρπαξαν τρόφιμα, ηλεκτρονικές συσκευές, μια ψησταριά και μία μηχανή του γκαζόν.

Επίσης, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν από την δεξαμενή πετρελαίου θέρμανσης, ποσότητα καυσίμου που ξεπερνά τα 1.500 λίτρα.

*φωτογραφία αρχείου

SHARE:

24Media Network