Ισοπέδωσαν την είσοδο κοσμηματοπωλείου στην Ελευσίνα

Στιγμιότυπο από το κοσμηματοπωλειο "Βιλβιρίδη" στην οδό Βουκουρεστίου στην Αθήνα την Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015. Από το κοσμηματοπωλείο άγνωστοι απέσπασαν κοσμήματα άγνωστης χρηματικής αξίας τα ξημερώματα αφού έκοψαν το προστατευτικό ρολό και έσπασαν τη τζαμαρία.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Στιγμιότυπο από το κοσμηματοπωλειο "Βιλβιρίδη" στην οδό Βουκουρεστίου στην Αθήνα την Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015. Από το κοσμηματοπωλείο άγνωστοι απέσπασαν κοσμήματα άγνωστης χρηματικής αξίας τα ξημερώματα αφού έκοψαν το προστατευτικό ρολό και έσπασαν τη τζαμαρία. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Οι έξι άγνωστοι δράστες χρησιμοποίησαν αυτοκίνητο για να διαλύσουν τα ρολά ασφαλείας της καταστήματος και να ισοπεδώσουν την βιτρίνα. Οι κινήσεις τους ήταν αστραπιαίες και αρκετή ώρα αργότερα, η Αστυνομία εντόπισε εγκαταλελειμμένο το κλεμμένο αυτοκίνητο στον Ασπρόπυργο

Αναστάτωση προκλήθηκε λίγο μετά τις τέσσερις τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Πλούτωνος και Δήμητρας στην Ελευσίνα. Έξι άγνωστοι δράστες χρησιμοποίησαν ένα κλεμμένο αυτοκίνητο για να διαρρήξουν ένα κοσμηματοπωλείο.

Έβαλαν μπροστά την μηχανή και παίρνοντας φόρα το έριξαν πάνω στο κατάστημα, ισοπεδώνοντας έτσι τα ρολά ασφαλείας και την βιτρίνα.

Με αστραπιαίες κινήσεις αφαίρεσαν όλα τα κοσμήματα και χρυσαφικά από τις προθήκες και τις βιτρίνες του καταστήματος και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Αρκετή ώρα αργότερα και ύστερα από εκτεταμένες αναζητήσεις περιπολικών της Αστυνομίας εντοπίστηκε το κλεμμένο αυτοκίνητο των δραστών, εγκαταλελειμμένο στην περιοχή του Ασπροπύργου, οι δράστες όμως ήταν άφαντοι.

SHARE:

24Media Network