Και άλλο 'γραφείο συνοδών' στην Αθήνα με τους ίδιους μαστροπούς με αυτό της Θεσσαλονίκης

Φωτό αρχείου

Το κύκλωμα διέθετε γραφείο όπου μέσω ιστοσελίδας κανονίζονταν ερωτικά ραντεβού

Μετά την εξάρθρωση του κυκλώματος μαστροπών από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης οι συνάδελφοί τους από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Αττικής εντόπισαν και δεύτερο «γραφείο συνοδών» με έδρα αυτή την φορά την Καλλιθέα και σε αυτή την περίπτωση επίσης τα «ραντεβού» κλείνονταν μέσω ιστοσελίδας, με γυναίκες από την Ρωσία.

Έπειτα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, σε δύο ξενοδοχεία, συνελήφθησαν δύο άτομα, εκ των οποίων ένας 47χρονος Έλληνας και μία 29χρονη Αλβανίδα, μέλη του κυκλώματος. Ακόμη, προσήχθησαν δύο εκδιδόμενες Ρωσίδες και σε βάρος τους συντάχθηκαν εκθέσεις Αρχής.

Επιπλέον, συγκατηγορούμενοι των συλληφθέντων είναι τρείς Έλληνες, εκ των οποίων δύο 35χρονοι (άνδρας- γυναίκα), ιδιοκτήτες του γραφείου ερωτικών ραντεβού που ούτε αυτή την φορά κατέστη δυνατός ο εντοπισμός και η σύλληψή τους και έτσι αναζητούνται, όπως και ένας 53χρονος ιδιοκτήτης ξενοδοχείου.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίστηκε ηλεκτρονική ιστοσελίδα μέσω της οποίας κανονίζονταν ερωτικά ραντεβού έναντι χρηματικής αμοιβής. Οι εκδιδόμενες γυναίκες, καθ’ υπόδειξη του κυκλώματος, βρίσκονταν εγκατεστημένες σε ξενοδοχείο της Καλλιθέας και πραγματοποιούσαν ραντεβού τόσο στο εν λόγω ξενοδοχείο όσο και σε άλλα στα οποία μεταφέρονταν από μέλη της οργάνωσης.

Πρόσθετα, προσήχθησαν 11 γυναίκες, από το ξενοδοχείο ενώ συνελήφθη επιπλέον μία 26χρονη Ρωσίδα για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών. Κατασχέθηκε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μαστροπείας και της διευκόλυνσης ακολασίας άλλων, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν μέλη κυκλώματος μαστροπείας - Είχαν στήσει πρακτορείο συνοδών

SHARE:

24Media Network