Έρευνες για λευκό βαν: Πληροφορίες ότι επιβαίνουν δραπέτες

Έρευνες για λευκό βαν: Πληροφορίες ότι επιβαίνουν δραπέτες
Έντεκα αλλοδαποί κρατούμενοι απέδρασαν από την φυλακή Τρικάλων έπειτα από την ολονύχτια μάχη μεταξύ κρατουμένων και φρουρών. Η καταμέτρηση των κρατουμένων έγινε το πρωί του Σαββάτου μετά την είσοδο των ΕΚΑΜ στην φυλακή. Σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης, οι δραπέτες είναι όλοι καταδικασμένοι για ληστείες και κλοπές. Οι αστυνομικές δυνάμεις ελέγχουν αν υπάρχουν κρατουμένοι με όπλα που βρίσκονται έξω από τα κελιά τους και αναζητήσουν πιθανόν κρυμμένο οπλισμό. Η οργανωμένη απόπειρα απόδρασης σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής με πυροβολισμούς και δύο τραυματίες εξωτερικούς φρουρούς, ο ένας εκ των οποίων σοβαρά. Eurokinissi

Σε επιφυλακή η αστυνομία για ύποπτο βαν. Πιθανό να επιβαίνουν δραπέτες των φυλακών Τρικάλων

Υποψίες ότι οι ληστές με τα καλάσνικοφ, που ευθύνονται για τον θανάσιμο τραυματισμό της 25χρονης στα Ίσθμια Κορινθίας, κινούνται με κλεμμένο φορτηγάκι, εκφράζουν οι αξιωματικοί της Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., στο χρονικό διάστημα από  τις 10 το βράδυ της Κυριακής, μέχρι το απόγευμα, εκλάπη από τον Άσσο Κορινθίας, ένα κλειστό φορτηγάκι τύπου βαν, μάρκας VW transporter, λευκού χρώματος, με αριθμό κυκλοφορίας ΚΡΕ 7760.

Επειδή το σημείο είναι στην ευρύτερη περιοχή της Κορίνθου και του Σολωμού, όπου οι δράστες εγκατέλειψαν το τζιπ με το οποίο διέφυγαν κατά την καταδίωξη και τη φονική ανταλλαγή πυροβολισμών, οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να το έκλεψαν οι ίδιοι για να ξεφύγουν από τον κλοιό που έχουν σχηματίσει οι αστυνομικές δυνάμεις σε όλη την Πελοπόννησο.

Για το λόγο αυτό, γίνεται έκκληση στους πολίτες που θα αντιληφθούν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο να ενημερώσουν τις αστυνομικές αρχές.

Μέχρι στιγμής, έχουν ταυτοποιηθεί δύο εκ των ληστών στα Ίσθμια, η καταδίωξη των οποίων είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 25χρονης γυναίκας, από εξοστρακισμό σφαίρας. Πρόκειται για δύο Αλβανούς δραπέτες των φυλακών Τρικάλων.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα