Καταγεγραμμένες συνομιλίες Τομπούλογλου: Δεν είμαι εγώ μ…. να κονομάνε όλοι από δουλειές και εγώ να μην παίρνω μία

Καταγεγραμμένες συνομιλίες Τομπούλογλου: Δεν είμαι εγώ μ…. να κονομάνε όλοι από δουλειές και εγώ να μην παίρνω μία
Ο διοικητής του νοσοκομείου Παίδων Αγλαϊα Κυριακού Χάρης Τομπούλογλου οδηγείται από αστυνομικούς στον εισαγγελέα την Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου, κατηγορούμενος για εκβιασμό και δωροδοκία. Ο 54χρονος Χάρης Τομπούλογλου συνελήφθη την Τρίτη από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης εκβιαστών της διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής μαζί με έναν 40χρονο άνδρα, ο οποίος φέρεται να είναι ο συνεργός του και εναντίον τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εκβίασης κατά συναυτουργία και της παθητικής δωροδοκίας. Είχε προηγηθεί η καταγγελία του προέδρου διαφημιστικής εταιρείας σύμφωνα με την οποία απαιτούσε τα χρήματα ο κ. Τομπούλογλου για να μην κηρύξει έκπτωτη την εταιρεία. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Οργή προκαλούν οι καταγεγραμμένες συνομιλίες του Χάρη Τομπούλογλου με κάποιον πιθανότατα συνεργό που περιλαμβάνονται ανάμεσα στην δικογραφία για την υπόθεση δωροδοκίας

Καταγεγραμμένες συνομιλίες φαίνεται πως “καίνε” τον Χάρη Τομπούλογλου καθώς φέρεται να λέει  “Δεν είμαι εγώ μ…. να κονομάνε όλοι από δουλειές και εγώ να μην παίρνω μία αυτή την εποχή”, ενώ σε άλλη συνάντηση που καταγράφηκε από την κρυφή κάμερα απείλησε ανοιχτά ότι θα καταγγείλει τον διαγωνισμό που κέρδισε η εταιρεία.

“Θα καταγγείλω τον διαγωνισμό. Θα τους καταστρέψω. Δεν θέλω καμία επικοινωνία μαζί τους” φέρεται να λέει ο Χάρης Τομπούλογλου. στην κρυφή κάμερα.

“Τόσα λεφτά κυκλοφορούν για εμάς δεν έχει; Τώρα θα κάνουμε ‘’χρυσές δουλειές’’. Θα σου βγάλω και εσένα ένα ποσό”,φέρεται να είπε στον ενδιάμεσο της διαφημιστικής ο πρόεδρος του «Αγλαΐα Κυριακού».

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είχε φτιάξει και το πρακτικό του διοικητικού συμβουλίου που θα έθετε εκτός του έργου την διαφημιστική εταιρεία, παρά το γεγονός ότι είχε κερδίσει τον σχετικό διαγωνισμό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα