Κορωπί: Ένοπλη ληστεία σε βάρος ιδιοκτήτη κατασκευαστικής εταιρείας με λεία 120.000 ευρώ

Κορωπί: Ένοπλη ληστεία σε βάρος ιδιοκτήτη κατασκευαστικής εταιρείας με λεία 120.000 ευρώ
Περιπολικό της αστυνομίας Eurokinissi

Θύμα ένοπλης ληστείας έπεσε ο ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας στο Κορωπί. Δύο άγνωστοι δράστες τον ακινητοποίησαν με εκφοβιστικό πυροβολισμό και του αφαίρεσαν τσάντα που περιείχε 120.000 ευρώ.

Στόχος ληστών έγινε ο ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας που εδρεύει στο 5ο χλμ. της Λ. Βάρης-Κορωπίου, στο Κορωπί.

Όλα εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής. Την στιγμή που έφτανε στην επιχείρησή του ο ιδιοκτήτης, σταμάτησαν μπροστά του με μοτοσικλέτα, δύο άγνωστοι δράστες που φορούσαν κράνη και με απειλή όπλων, τον ακινητοποίησαν, πυροβόλησαν και μία φορά στο έδαφος για εκφοβισμό και του αφαίρεσαν την τσάντα που κρατούσε. Αμέσως μετά ανέπτυξαν ταχύτητα και κατάφεραν να διαφύγουν από το σημείο.

Ο ιδιοκτήτης κάλεσε την Αστυνομία, ενώ κατά δήλωσή του, στην τσάντα του μετέφερε 120.000 ευρώ που μόλις είχε κάνει ανάληψη από τράπεζα για την πρόοδο εργασιών της εταιρείας του. Ακολούθησαν εκτεταμένες αναζητήσεις στην γύρω περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Από την Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής διενεργείται έρευνα καθώς όλα δείχνουν ότι οι δράστες είχαν εσωτερική πληροφόρηση, γνώριζαν ότι ο επιχειρηματίας είχε μεταβεί στην τράπεζα και είχε προχωρήσει στην ανάληψη μεγάλου χρηματικού ποσού, ενδεχομένως τον παρακολουθούσαν στενά και του είχαν στήσει καρτέρι για να τον ληστέψουν.

Από την Ασφάλεια έχουν ληφθεί βιντεοληπτικά υλικά από την γύρω περιοχή για την περαιτέρω ανάλυσή τους και λαμβάνονται καταθέσεις από το περιβάλλον του ενώ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η έρευνα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα