Καταδρομική επιχείρηση κουκουλοφόρων στο Αστυνομικό Τμήμα Πεύκης

Καταδρομική επιχείρηση κουκουλοφόρων στο Αστυνομικό Τμήμα Πεύκης
Επίθεση με βόμβες μολότοφ από ομάδα αγνώστων πραγματοποιήθηκε στις δύο τα ξημερώματα της Κυριακής 30 Σεπτεμβρίου 2012, εναντίον του αστυνομικού τμήματος Ακροπόλεως στην οδό Λεοχάρους. Αποτέλεσμα ήταν να προκληθούν ζημιές σε 4 παρκαρισμένα αυτοκίνητα, ένα περιπολικό, ένα της ασφάλειας με συμβατικές πινακίδες και δύο Ι.Χ., καθώς και σε τέσσερεις μηχανές. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Η επίθεση σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα και από τις βόμβες μολότοφ ένα περιπολικό και ένα ακόμη σταθμευμένο ΙΧ, τυλίχθηκαν στις φλόγες

Κλιμακώνουν τις επιθέσεις τους οι κουκουλοφόροι. Νέα επίθεση από περίπου 10 άτομα σημειώθηκε στις 2 τα ξημερώματα με βροχή από βόμβες μολότοφ σε βάρος του Αστυνομικού Τμήματος Πεύκης, που έχει πέσει ξανά στο παρελθόν, στόχος ανάλογων επιθέσεων.

Ευτυχώς ο σκοπός πρόλαβε να εισέλθει στο Αστυνομικό Τμήμα, ενώ από τις βόμβες μολότοφ καταστράφηκαν δύο σταθμευμένα υπηρεσιακά οχήματα, ένα σταθμευμένο Ι.Χ. και προκλήθηκαν ζημιές στο εξωτερικό τοίχο του κτιρίου.

Αμέσως μετά την πράξη τους, οι ταραξίες τράπηκαν σε φυγή στους γύρω δρόμους, ενώ από την κινητοποίηση της Αστυνομίας που ακολούθησε, δεν σημειώθηκαν τυχόν προσαγωγές, ευτυχώς όμως δεν σημειώθηκαν και τυχόν τραυματισμοί αστυνομικών από την σφοδρή επίθεση. Στο σημείο έφτασαν σύντομα δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες που έθεσαν σύντομα την φωτιά την υπό έλεγχο.

(Φωτογραφία: Αρχείου)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα