Κρυφός οίκος ανοχής σε νυχτερινό κέντρο

Κρυφός οίκος ανοχής σε νυχτερινό κέντρο

Εξανάγκαζαν με τη βία τις σερβιτόρες να εκδίδονται. Συνελήφθησαν οι αλλοδαποί διαχειριστές του καταστήματος

Εντοπίστηκε, στο πλαίσιο έρευνας που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, «κρυφός» οίκος ανοχής που λειτουργούσε σε χώρο καταστήματος νυχτερινής διασκέδασης στην περιοχή Φαληράκι Ρόδου.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν ένας 36χρονος Αλβανός και μια 28χρονη Μολδαβή (διαχειριστές του καταστήματος νυχτερινής διασκέδασης), κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σωματεμπορίας, μαστροπείας και παράνομης λειτουργίας επιχείρησης υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Ειδικότερα, τη Δευτέρα το βράδυ, μετά από αξιολόγηση στοιχειών και πληροφοριών, πραγματοποιήθηκε στοχευμένος έλεγχος στο κατάστημα νυχτερινής διασκέδασης των κατηγορούμενων κατά τον οποίο εντοπίστηκε ειδικά διαμορφωμένος χώρος, με κρυφή πρόσβαση, που χρησιμοποιούνταν ως σημείο ερωτικών συνευρέσεων εκδιδόμενων γυναικών-σερβιτόρων.

Από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας, εξακριβώθηκε ότι διαχειριστές του καταστήματος εξωθούσαν στην πορνεία υπαλλήλους-σερβιτόρες, έναντι προκαθορισμένης αμοιβής την οποία διαμοιράζονταν. Πρόσθετα, ο 36χρονος Αλβανός εξανάγκαζε, με τη χρήση σωματικής βίας, μία 32χρονη Μολδαβή σερβιτόρα να εκδίδεται με σκοπό την αποκόμιση παράνομου οικονομικού οφέλους.

Η συγκεκριμένη κοπέλα μάλιστα είναι η ίδια η αδερφή της συνεργού του Αλβανού μαστροπού. Πρόσθετα, βρέθηκε και κατασχέθηκε μεταλλικό κλομπ με το οποίο ο δράστης προκαλούσε σωματικές βλάβες στην 32χρονη για να την αναγκάσει να πηγαίνει με πελάτες.

Στο κατάστημα-κολλαστήριο εργάζονταν άλλες τρεις γυναίκες, οι οποίες όμως εκδίδονταν με δική τους θέληση, μία κοπέλα από την Μολδαβία, μία από την Ρουμανία και μία Ελληνίδα.

Σημειώνεται ότι, ο 36χρονος Αλβανός είχε κατηγορηθεί το 2015 για παρόμοια υπόθεση, λειτουργώντας το ίδιο κατάστημα. Οι συνεληφθέντες, οδηγήθηκαν χθες το απόγευμα στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, τους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις και παραπέμφθηκαν στον Ανακριτή Ρόδου.

SHARE:

24Media Network