Κύκλωμα εκβιαστών: Με ισόβια απειλούνται οι τρεις κατηγορούμενοι

Κύκλωμα εκβιαστών: Με ισόβια απειλούνται οι τρεις κατηγορούμενοι
ΑΘΗΝΑ - ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΔΥΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

Ασκήθηκε συμπληρωματική ποινική δίωξη στην υπόθεση των εκβιασμών μέσω ιστότοπων. Διώκονται με την επιβαρυντική περίσταση περί καταχραστών του Δημοσίου

Με ποινη ισόβιας κάθειρξης απειλούνται πλέον οι τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση εκβιασμών μέσω sites και της εφημερίδας “Ακρόπολης”, οι οποιοι αναμένεται να απολογηθούν την Παρασκευή ενώπιον του 1ου ειδικού ανακριτή που ανέλαβε τελικά την υπόθεση.

Σήμερα ασκήθηκε συμπληρωματική ποινική δίωξη κατά των τριών εμπλεκομένων, οι οποίοι κατηγορούνται -εκτός από ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και εκβίαση- και για δωροδοκία με την επιβαρυντική περίσταση περί καταχραστών του Δημοσίου (Ν. 1608/50).

Οι κατηγορούμενοι αρνούνται ότι έπραξαν κάποια παράνομη πράξη ενώ αναμένεται να προσέλθουν ενώπιον του ανακριτή την Παρασκευή το πρωί. Την Τρίτη, δημοσιεύθηκαν οι διάλογοι φωτιά, με τους εμπλεκόμενους να αναφέρουνται και σε πολιτικά πρόσωπα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα