Ληστεία σε χρηματαποστολή στο Κερατσίνι

Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας στην λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, μετά το τηλεφώνημα αγνώστου σε ιστοσελίδα ο οποίος προειδοποίησε για ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού στην ιταλική πρεσβεία. Στο κτήριο της πρεσβείας έσπευσαν ο αρμόδιες αρχές και άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών προκειμένου να ερευνήσουν και να εντοπίσουν ενδεχόμενο ύποπτο δέμα.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας στην λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, μετά το τηλεφώνημα αγνώστου σε ιστοσελίδα ο οποίος προειδοποίησε για ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού στην ιταλική πρεσβεία. Στο κτήριο της πρεσβείας έσπευσαν ο αρμόδιες αρχές και άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών προκειμένου να ερευνήσουν και να εντοπίσουν ενδεχόμενο ύποπτο δέμα. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Υπό την απειλή όπλου άγνωστος δράστης έστησε ενέδρα σε υπάλληλο σεκιούριτι αφαιρώντας του βαλιτσάκι με χρήματα

Άκαρπες είναι οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό ενός ατόμου, ο οποίος νωρίς σήμερα το πρωί αφαίρεσε βαλιτσάκι με χρήματα από υπάλληλο ιδιωτικής εταιρείας μεταφοράς χρημάτων.

Η ληστεία σημειώθηκε επί της οδού Ελ. Βενιζέλου στο Κερατσίνι, με τον δράστη, σύμφωνα με την αστυνομία, να έχει στήσει ενέδρα σε υπάλληλο σεκιούριτι ο οποίος θα τροφοδοτούσε ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας.

Ωστόσο, ο υπάλληλος και υπό την απειλή όπλου παρέδωσε το βαλιτσάκι στον δράστη ο οποίος διέφυγε πεζός.

SHARE: