Ληστείες σε Παπάγου και Κυψέλη

Ληστείες σε Παπάγου και Κυψέλη
Αστυνομικοί Eurokinissi

Στου Παπάγου, τρεις δράστες εισέβαλαν με όπλα στην οικία υπερήλικης και αφού ακινητοποίησαν εκείνη την οικιακή βοηθό τους αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα-Στην Κυψέλη ένας πεζός δέχτηκε επίθεση από δύο δράστες που τον γρονθοκόπησαν, τον απείλησαν με μαχαίρι και τον λήστεψαν

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία 96χρονη μέσα στο σπίτι της στην περιοχή του Παπάγου. Λίγο πριν τις τέσσερις τα ξημερώματα και με άγνωστο μέχρι στιγμής τρόπο, τρεις άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο διαμέρισμα και ακινητοποίησαν την υπερήλικη και την 76χρονη Γεωργιανή οικιακή βοηθό της.

Αμέσως μετά αφαίρεσαν όσα χρήματα, κοσμήματα και τιμαλφή αξίας βρήκαν και διέφυγαν με την λεία τους.

Σε μία άλλη περίπτωση, τα ξημερώματα του Σαββάτου, ένας 30χρονος, την στιγμή που περπατούσε στη συμβολή των οδών Πατησίων και Πιπίνου, στην Κυψέλη, δέχτηκε επίθεση από δύο άγνωστους δράστες, οι οποίοι τον γρονθοκόπησαν, τον απείλησαν με μαχαίρι και του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο και όσα χρήματα είχε στις τσέπες του.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών και στη συνέχεια αποχώρησε από το νοσοκομείο. Για τα περιστατικά διενεργείται έρευνα από τις αρμόδιες Υπηρεσίες της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα