Ληστές αναρριχήθηκαν με σχοινιά σε διαμέρισμα και πήραν όμηρο μια γυναίκα

Απασφαλισμένη χειροβομβίδα, ρωσικού τύπου F1, βρέθηκε στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου της ΔΟΥ Γλυφάδας την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013. Άγνωστοι φαίνεται πως την πέταξαν κατά τη διάρκεια της νύχτας και για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη το συγκεκριμένο πολεμικό υλικό δεν εξερράγη.  Το κτήριο, όπου στεγάζεται η ΔΟΥ, βρίσκεται επί της οδού Γούναρη και στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών (ΤΕΝΞ), προκειμένου να προχωρήσουν στην εξουδετέρωση του πολεμικού υλικού. 
(EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
Απασφαλισμένη χειροβομβίδα, ρωσικού τύπου F1, βρέθηκε στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου της ΔΟΥ Γλυφάδας την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013. Άγνωστοι φαίνεται πως την πέταξαν κατά τη διάρκεια της νύχτας και για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη το συγκεκριμένο πολεμικό υλικό δεν εξερράγη. Το κτήριο, όπου στεγάζεται η ΔΟΥ, βρίσκεται επί της οδού Γούναρη και στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών (ΤΕΝΞ), προκειμένου να προχωρήσουν στην εξουδετέρωση του πολεμικού υλικού. (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Το ζευγάρι δεν είχε χρήματα στο σπίτι, όμως όλη την περιουσία του, την είχε κρυμμένη στο κρεοπωλείο που διατηρούσε στην Γλυφάδα

Αντιμέτωπο με τον τρόμο ήρθε ένα ζευγάρι μέσα στο σπίτι του στην Γλυφάδα. Δύο άγνωστοι αλλοδαποί δράστες με ικανότητες ακροβατών, περίπου μισή ώρα μετά τις δύο τα ξημερώματα, κατάφεραν να αναρριχηθούν με σχοινιά στον δεύτερο όροφο διώροφης οικίας και αφού παραβίασαν την μπαλκονόπορτα με κατσαβίδια, εισήλθαν στο υπνδωμάτιο του ζευγαριού τους οποίους αμέσως ακινητοποίησαν με απειλή βίας και έδεσαν πρώτα τον 50χρονο άντρα με ζώνες απο τα παντελόνια του.

Τα όσα ακολούθησαν μόνο εφιάλτη μπορούσαν να μοιάζουν, αφού οι δύο δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες και μιλούσαν σπαστά ελληνικά, απείλησαν το ζευγάρι με τα κατσαβίδια για να τους δώσουν όσα χρήματα και κοσμήματα είχαν.

Ο άντρας τους εξήγησε πως δεν είχε τίποτα μέσα στο σπίτι κάτι που διαπίστωσαν ερευνώντας και μόνοι τους και για να αποφύγει άλλες καταστάσεις, τους είπε ότι είχε χρήματα τα οποία όμως τα είχε κρυμμένα στο κρεοπωλείο του στην ίδια περιοχή, επί της οδού Φραντζή.

Τότε, οι δράστες αποφάσισαν να αφήσουν δεμένο τον άντρα στο σπίτι και να πάρουν μαζί τους την 47χρονη σύζυγό του για να τους πάει στο κατάστημα και να τους υποδείξει την κρυψώνα, όπως και έγινε, με την 47χρονη και τον άντρα της που είχε μείνει πίσω δεμένος και φιμωμένος τα λεπτά να μοιάζουν με αιωνιότητα.

Οι δράστες ανακάλυψαν πως το θύμα τους έλεγε την αλήθεια και όντως σε κρυψώνα μέσα στα ψυγεία του κρεοπωλείου, ανακάλυψαν 150.000 ευρώ σε μετρητά, που ήταν όλη και η μοναδική περιουσία της οικογένειας, χρήματα τα οποία είχε “τραβήξει” το ζευγάρι πριν τα capital controls και τα έκρυβε εκεί φοβούμενο τυχόν “κούρεμα” καταθέσεων.

Ικανοποιημένοι οι δράστες απο την λεία τους, δεν πείραξαν την 47χρονη γυναίκα και μάλιστα την επέστρεψαν με αυτοκίνητο πίσω στο σπίτι της, αφήνοντάς της ακριβώς έξω από την πόρτα, με... περίσσια ευγένεια.

Η σύζυγος έτρεξε να λύσει τον άντρα της και αμέσως το ζευγάρι κάλεσε την Αστυνομία, παρά τις έρευνες που ακολούθησαν όμως στην γύρω περιοχή, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός των δραστών. Έρευνα για το περιστατικό αυτό διενεργεί η Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής.

SHARE:

24Media Network