Ληστές Διστόμου: Το νέο κρησφύγετο και η μυστηριώδης γυναίκα με το παιδάκι

ΒΟΛΟΣ- επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας και της ΕΚΑΜ στην Αγχίαλο Βόλου, για τη σύλληψη τριών καταζητούμενων κακοποιών.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ)
ΒΟΛΟΣ- επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας και της ΕΚΑΜ στην Αγχίαλο Βόλου, για τη σύλληψη τριών καταζητούμενων κακοποιών.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ) EUROKINISSI

Το συγκεκριμένο σπίτι προκύπτει να έχει νοικιαστεί εδώ και δύο χρόνια από ένα ζευγάρι και σύμφωνα με μαρτυρίες σε αυτό είχαν δει περίοικοι να μένει μία γυναίκα με το παιδάκι της. Δύσκολο ωστόσο θεωρούν οι Αρχές να έχει να κάνει με την Πόλα Ρούπα η συγκεκριμένη πληροφορία

Νέο κρησφύγετο των ληστών του Διστόμου ανακάλυψε η Αντιτρομοκρατική, αυτή τη φορά ανάμεσα στην περιοχή Αγριά και τα Άνω Λεχώνια του Βόλου. Εντός του νέου κρησφύγετου εντοπίστηκε μία σακούλα με χρήματα, για τα οποία εξετάζεται αν πρόκειται για μέρος της λείας των ληστών από τις ληστείες στις τράπεζες του Αμπελώνα Λάρισας, της Φαρκαδόνας ή του Διστόμου.

Στο σημείο που βρίσκεται κλιμάκιο αντρών της Αντιτρομοκρατικής και των Εγκληματολογικών, λαμβάνονται αποτυπώματα από όλους του χώρους και γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό τυχόν γενετικού υλικού, ειδικά όσων λείπουν από το παζλ, όπως ο Βασίλης Παλαιοκώστας, ο Γιώργος Πετρακάκος ή ακόμα και η Πόλα Ρούπα.

Πρόσθετα, στο νέο κρησφύγετο βρέθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες αποκόμματα εφημερίδων σχεδιαγράμματα και ιδιόχειρες σημειώσεις που παραπέμπουν σε κατοπτεύσεις τραπεζών, ενδεχομένως για την διάπραξη νέων ληστειών, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο σημειώσεων για τυχόν υποψήφια τρομοκρατικά χτυπήματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο σπίτι προκύπτει να έχει νοικιαστεί εδώ και δύο χρόνια από ένα ζευγάρι και σύμφωνα με μαρτυρίες σε αυτό είχαν δει περίοικοι να μένει μία γυναίκα με το παιδάκι της. Δύσκολο ωστόσο θεωρούν οι Αρχές να έχει να κάνει με την Πόλα Ρούπα η συγκεκριμένη πληροφορία, αφού εκείνη φέρεται να διέφυγε από το διαμέρισμα του Αμαρουσίου όπου ζούσε με τον σύντροφό της Νίκο Μαζιώτη, πριν έναν χρόνο...

Την ίδια ώρα, το πρωί της Τρίτης, οδηγήθηκαν στη φυλακή οι κατηγορούμενοι του Διστόμου έπειτα από σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή. Οι Γρηγόρης Τσιρώνης και Σπύρος Χριστοδούλου, που έδωσαν την απολογία τους στον ανακριτή, θα οδηγηθούν στις φυλακές Τρικάλων και Κρήτης αντίστοιχα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ληστές Διστόμου: Νέα τροπή στην υπόθεση. Ο νεκρός 'καρφάκιας' είχε βοηθήσει στην απόδραση Παλαιοκώστα

Αιματηρή επιχείρηση στο Βόλο για τους ληστές του Διστόμου. Ένας νεκρός και δύο συλληφθέντες

SHARE:

24Media Network