Λυκόβρυση: Ανατίναξαν δύο ΑΤΜ σε σουπερμάρκετ αλλά έφυγαν με άδεια χέρια

Διαρρήκτες με τη μέθοδο της διοχέτευσης αερίου, προκάλεσαν έκρηξη σε ΑΤΜ που βρισκόταν έξω από Super Market στα Μελίσσια, αφαίρεσαν την κασετίνα με τα χρήματα και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 (EUROKINISSI//ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Διαρρήκτες με τη μέθοδο της διοχέτευσης αερίου, προκάλεσαν έκρηξη σε ΑΤΜ που βρισκόταν έξω από Super Market στα Μελίσσια, αφαίρεσαν την κασετίνα με τα χρήματα και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 (EUROKINISSI//ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Το μόνο που κατάφεραν άγνωστοι δράστες που προκάλεσαν έκρηξη σε δύο ΑΤΜ τα ξημερώματα με την μέθοδο PLOFKRAAK ήταν να προκαλέσουν φθορές στην πρόσοψη του σουπερμάρκετ

Αναστάτωση προκλήθηκε στις τέσσερις τα ξημερώματα επί της οδού Αμαρουσίου 23 στην Λυκόβρυση, από μία δυνατή έκρηξη σε σουπερμάρκετ.

Άγνωστοι δράστες παροχέτευσαν μίγμα αερίου όχι σε ένα ΑΤΜ, αλλά σε δύο και με την μέθοδο PLOFKRAAK ανατίναξαν τα ΑΤΜ που ήταν τοποθετημένα στην πρόσοψη του σουπερμάρκετ.

Η έκρηξη όμως ήταν δυνατή και έτσι κυριολεκτικά διαλύθηκαν τα ΑΤΜ ενώ προκλήθηκαν και φθορές στην είσοδο του καταστήματος και έτσι οι δράστες έφυγαν με άδεια χέρια, αφού και οι κασετίνες με τα χρήματα διαλύθηκαν και αυτές.

Παρά την κινητοποίηση της Αστυνομίας που ακολούθησε, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός των δραστών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
SHARE:

24Media Network