Μείωση ενός εκατ. ευρώ στην εγγύηση του Κοντομηνά

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ "ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΖΕΝΤΛΕΜΕΝ" ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ.ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ  (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ "ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΖΕΝΤΛΕΜΕΝ" ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ.ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI) EUROKINISSI

Όχι πέντε αλλά τέσσερα εκατ. ευρώ καλείται να καταβάλει τελικά ως εγγύηση ο Δημήτρης Κοντομηνά. Δεκτή η εισήγηση της εισαγγελέως

Ποσό 4 εκατ. ευρώ, αντί για 5 εκατ., καλείται να καταβάλει έως τις 21 Μαρτίου ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς, κατηγορούμενος στην υπόθεση των επισφαλών δανείων του ΤΤ, ως εγγύηση για να παραμείνει ελεύθερος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανακριτής της υπόθεσης, προς τον οποίο ο κ. Κοντομηνάς υπέβαλε αίτηση μείωσης της εγγύησης των 5 εκατομμυρίων ευρώ που του επιβλήθηκε, με διάταξη που εξέδωσε, κάνει δεκτή την πρόταση της εισαγγελέως κ. Παπανδρέου και μειώνει κατά ένα εκατομμύριο το ποσό που πρέπει να καταθέσει ο επιχειρηματίας.

Με τη διάταξη του ανακριτή ο κ. Κοντομηνάς, στη διορία που του ορίζεται, θα πρέπει να έχει καταθέσει το ποσό «σε οποιαδήποτε μορφή». Συγκεκριμένα η εγγύηση μπορεί να καλυφθεί είτε με την καταβολή μετρητών είτε με την εγγραφή βαρών επί ακινήτων ή και με την κατάθεση εγγυητικών επιστολών ελληνικών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

Ο κατηγορούμενος επιχειρηματίας είχε υποβάλει αίτηση για τη μείωση της χρηματικής εγγυοδοσίας που του επιβλήθηκε με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών ζητώντας να καταβάλει μόνο μισό εκατ. ευρώ, ισχυριζόμενος πως δεν έχει οικονομική δυνατότητα να καταβάλει το ποσό που προσδιορίστηκε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σκάνδαλα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο Κοντομηνάς. Εντολή να μεταφερθεί σε δημόσιο νοσοκομείο

Κρίσιμη μέρα για την υπόθεση του ΤΤ. Απολογητικό υπόμνημα κατέθεσε ο Δ. Κοντομηνάς

Απολογήθηκε ο Κοντομηνάς. Δεν απάντησε σε πολλές ερωτήσεις

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για το σκάνδαλο του ΤΤ ο Χαράλαμπος Γιαγκούδης

Μείωση του ποσού της εγγύησης του Δ. Κοντομηνά, εισηγείται η εισαγγελέας

SHARE:

24Media Network